Superligaen: FC Midtjylland viser klassen mod SønderjyskE


FC Midtjylland 1.60 Uafgjort 4.00 SønderjyskE 5.50 (Kickoff mandag 19:00)


Ét point per kamp - det er pt. forskellen på at ligge nummer ét og nummer 12 i Superligaen. Mens Ulvene fra FC Midtjylland i gennemsnit erobrer lige under to point per kamp, får nummer sjok, SønderjyskE, lige under ét point per optræden i denne sæson.

Dermed er linjerne trukket op inden mandagskampen, der afslutter 21. spillerunde af Superligaen.

Mesterskabsfavoritterne fra FCM går på banen velvidende, at de nærmeste tre konkurrenter (AaB, FC København og Brøndby) alle vandt i weekenden. Særligt AaB's imponerende 5-2-sejr i Aarhus over AGF må have skabt en smule uro i midtjydernes hoveder, og aalborgenserne er nu blot to point efter FCM.

"Vi ved, at SønderjyskE er et hold med mange dygtige individualister, som vi skal være opmærksomme på, lige såvel som vi skal passe på deres meget direkte spil og hurtige omstillinger. Vi skal være dygtige med bolden og forsøge at kontrollere kampen, men samtidig skal vi også være direkte i angrebsspillet", siger FCM's cheftræner, Glen Riddersholm, til klubbens hjemmeside.

Mandagens gæster fra Haderslev har trods placeringen som nummer 12 grund til optimisme, efter at det så rigtig sort ud, da spillerne gik på vinterpause; de lyseblå har nu kun tre point op til nummer 11 og fire point op til stregen, og ingen af de to oprykkerhold, FC Vestsjælland og Viborg, har vist lovende takter i forårets tre første runder.

Lars Søndergaard og SønderjyskE har dog tabt deres seneste tre ligakampe mod FCM, der vandt 2-1 i Herning i efteråret, og der er ikke noget at sige til, at værterne er klare favoritter i deres første hjemmekamp i foråret - ikke mindst set i lyset af 5-1-sejren i Parken over de forsvarende mestre, FCK.

Vi har ikke fantasi til at forestille os, at SønderjyskE kan score flere mål end FCM, men samtidig vil det ikke komme bag på os, hvis de hårdt kæmpende sønderjyder formår at skabe en underholdende gang mandagsbold.

Fire gange i de seneste 11 indbyrdes ligaopgør har FCM vundet med cifrene 2-0, og det satser vi også på i denne omgang til odds 9.00. Dermed skaber Riddersholms tropper igen en smule luft i toppen af tabellen, mens SønderjyskE må finde sig i fortsat at være dumpekandidat i bunden.

Rilwan Hassan og Erik Sviatchenko er ude med skader hos hjemmeholdet, der dog igen kan råde over Petter Andersson og Sylvester Igboun.

Gæsterne har Nicolaj Madsen i karantæne, men kan glæde sig over, at angrebsprofilen Tommy Bechmann er med igen.
 

Spilforslag:
Sats på, at FCM vinder til odds 1.60
 


Klik her for at se, hvilke ting FC Københavns Toutouh synes, er hot og not!