Superligaen: FC Midtjyllands ulve er for stor en mundfuld for OB


OB 3.25 Uafgjort 3.40 FC Midtjylland 2.15 (Kickoff søndag 19:00)


Efter en god sæsonstart med seks kampe som ubesejret er De Stribede fra OB gået helt i stå og har tabt de seneste tre ligakampe - senest 1-2 i Parken mod mestrene, FC København.

Søndagens modstander fra FC Midtjylland er derimod stadig flyvende i Superligaen, hvor Ulvene har sat sig solidt på førstepladsen. Efter ni runder er FCM det eneste hold, der fortsat er ubesejret i landets bedste række.

Det er derfor helt efter bogen, at udeholdet er favorit i Odense mod et OB-hold, der kun har vundet én af de seneste syv indbyrdes opgør mod midtjyderne, der har taget alle tre point fire gange i den periode.

"De (FCM, red.) har været det bedste hold indtil nu, og det er op til os at undgå, at de også er det i denne uge. Så det bliver en kamp mellem et FC Midtjylland-hold, der er godt kørende, og et OB-hold, der skal rejse sig efter en række kampe uden point", siger OB's cheftræner, Troels Bech, til klubbens hjemmeside.

Fynboerne spillede en god første halvleg i Parken, hvor Emil Larsen endnu en gang gav prøver på sin hurtighed og skarphed foran mål. På udebane mod et skrøbeligt FCK-hold burde OB dog have fået point med hjem, efter at 1-0-føringen holdt helt indtil et kvarter før tid.

Hjemmeholdets defensiv har set vaklende ud på det seneste, og 15 indkasserede mål i ni kampe er naturligvis ikke tilfredsstillende for den fynske traditionsklub. Det skal blive spændende at se, om en af rækkens mest potente offensiver kan drage fordel af dette søndag aften.

Vi satser på, at FCM viser, hvor skabet skal stå og cementerer sin føring ved at hente alle tre point med hjem fra Odense. Dermed vil OB også ligge under stregen efter opgøret.

OB har Bashkim Kadrii, Jesper Christiansen og Dusan Djuric på skadeslisten, mens gæsterne fra Midtjylland er uden den skadede svenske midtbanemand Petter Andersson.

Hjemmeholdet har desuden Conor O'Brien og Rasmus Falk i karantæne.
 

Spilforslag:
Sats på, at FCM vinder til odds 2.15


Klik her for at spille på Superligaen hos Unibet