Superligaen: FC Nordsjælland får sæsonens første udebanepoint i Odense


OB 2.65 Uafgjort 3.40 FC Nordsjælland 2.55 (Kickoff søndag 13:00)


OB-spillerne var godt bitre, da FC Vestsjælland fik lov til at udligne i sidste sekund af sidste weekends kamp i Slagelse, men overordnet set kan odenseanerne være fint tilfredse med sæsonstarten, der har kastet syv point af sig efter fem kampe samt en status som ubesejret (1-4-0).

Modstanderen i den tidlige søndagskamp, FC Nordsjælland, har ligesom OB også kun vundet én kamp i denne sæson, men ubesejret er de forsvarende sølvvindere meget langt fra at kunne kalde sig med to tabte kampe - inklusiv en 0-4-blamage i premiererunden i Esbjerg.

Kasper Hjulmand & Co. kan dog glæde sig over, at spillet langsomt begynder at flyde, og at angriberen Morten Nordstrand virkelig har ramt topformen med fire mål i de seneste tre kampe - hvis man tæller torsdagens 1-1-kamp ude mod Elfsborg i Europa League-playoff med. Nordstrand er dog ikke med i truppen til kampen i Odense. I OB-lejren har man registreret, at FCN's spil endnu ikke har nået de to forrige sæsoners højder: 

"De er ikke lige så gode på bolden, som de har været i nogle af de andre sæsoner, men det er stadig et dygtigt fodboldhold. De er lidt usikre, og hvis man kan komme op og stresse dem, tror jeg, man kan få nogle rigtigt farlige kontraer. På den måde tror jeg, vi kan få vendt kampen og tage de tre point", siger Martin Spelmann til OB's hjemmeside og deler roser ud til sig selv og holdkammeraterne:

"Vi har utroligt meget speed og kreativitet - mange dygtige spillere, der kan afgøre tingene, og så synes jeg, vi er ved at få et rigtig stærkt hold med en god holdånd og en stærk trup. Det er de kvaliteter, jeg tror, vi skal finde frem fra vores side, som kan være med til at bidrage".

De Stribede fra Fyn kan også læne sig op ad statistikken for at finde optimisme: Kun fire gange ud af 19 hjemmekampe mod FCN er det blevet til nederlag, mens Odense-klubben har taget alle tre point ved 11 lejligheder. Sidst OB mødte Tigrene fra Farum i Odense (i oktober sidste år), vandt værterne da også med hele 3-0. I maj fik FCN dog hævn og bankede OB 4-1 hjemme i Farum Park.

Vi tror ikke, at ét af holdene får ørene i maskinen søndag - dertil er begge hold trods alt for solide i øjeblikket. Uafgjort ligner derimod et realistisk resultat, og de to klubber har da også delt i porten i to ud af de seneste fire indbyrdes ligaopgør. Det ene point vil i så fald være FCN's første på udebane i denne sæson.

OB må undvære Bashkim Kadrii, Jacob Schoop og David Löfqvist, mens gæsterne fra FCN er uden en del stamspillere: Morten Nordstrand, Jens Stryger Larsen, Patrick Mtiliga, Mario Ticinovic og Anders Christiansen er alle ude med mindre skader. Ingen af de to hold har spillere i karantæne.
 

Spilforslag:
Sats på, at kampen ender uafgjort til odds 3.40


Klik her for at spille på Superligaen hos Unibet