Superligaen: FC Nordsjælland hopper opad i tabellen med hjemmesejr over Randers


FC Nordsjælland 1.80 Uafgjort 3.50 Randers FC 4.50 (Kickoff søndag 14:00)


Tidligt søndag eftermiddag skal Randers FC forsøge at præstere noget, som klubben aldrig har gjort før, nemlig at vinde på Farum Park. 13 gange har Tigrene fra FC Nordsjælland taget imod Hestene, og syv gange har værterne vundet, mens seks er endt uafgjort.

I de seneste 11 indbyrdes ligaopgør er det kun blevet til én sejr til RFC over FCN, så man kan godt tillade sig at sige, at nordsjællænderne er lidt af en ond ånd for de lyseblå kronjyder. 

Tre af de seneste fire kampe mellem de to klubber er dog endt uafgjort, så Colin Todd & Co. kommer utvivlsomt til Farum med troen på, at det kan lade sig gøre at få point med hjem vestpå. FCN er dog trods en placering som nummer 10 et af rækkens bedste hjemmehold med blot ét nederlag og 15 point efter otte hjemmekampe.

"Vi har det godt i Farum Park og ser virkelig frem til igen at skulle foran vores publikum. Det bliver en spændende kamp, hvor Randers vil have fokus på omstillingerne, hvilket de er rigtig gode til", siger FCN's cheftræner, Kasper Hjulmand (billedet herover), til klubbens hjemmeside og fortsætter:

"Vi skal sørge for at være gode på bolden og være opmærksomme på deres omstillinger, men vi har været inde i en god periode, og spiller vi op til vores bedste, så bliver det mere end svært for Randers".

Vi tror da heller ikke på, at et ustabilt RFC-mandskab får sin tredje sejr i otte udekampe søndag i Farum, hvor et selvtillidsfyldt FCN-hold, der senest og fuldt fortjent fik ét point med hjem fra Aalborg, vil forsøge at sætte sig på spillet fra start. Sats på 1-tallet til odds 1.80.

Hjemmeholdet må fortsat undvære Uffe Bech, Kasper Lorentzen, Søren Christensen og Andreas Laudrup.

Ingen af klubberne har spillere i karantæne.
 

Spilforslag:
Sats på, at FCN vinder til odds 1.80
 


Klik her for at spille på Superligaen hos Unibet!