Superligaen: FC Nordsjælland og FC København spiller lige op i subtopdrama


Der er lagt op til en nøglekamp i subtoppen af Superligaen søndag aften, når FC Nordsjælland tager imod FC København, der har to point mere end nordsjællænderne og befinder sig på tredjepladsen i tabellen. Med sejrene til FC Midtjylland og Randers FC er begge hold tvunget til at gå efter sejren, og uafgjort vil som udgangspunkt være en skuffelse for både FCN og FCK.

Mens værterne er uden sejr i de seneste fire ligakampe og har tabt tre i træk, er FC København ubesejret i de seneste seks ligakampe. Alligevel har gæsterne noget at revanchere efter torsdagens pinlige blamage på eget græs mod Club Brugge i Europa League (0-4). Nederlaget gjorde ondt på den københavnske selvforståelse, og det skal blive spændende at se, hvor høj moralen er blandt de hvidklædte spillere.

Torsdag var Christian Poulsen spærret, men den hjemvendte profil kan meget vel starte inde på et FCK-hold, der manglede lederskab og attitude mod belgiske Brugge. Ståle Solbakken kan desuden glæde sig over igen at have angriberen Andreas Cornelius med igen efter en kort skadespause.

Historisk set har FC København et rigtig godt tag på FC Nordsjælland (26 sejre i 37 indbyrdes ligaopgør), men københavnerne har ikke besejret Tigrene i de seneste to kampe på Farum Park. Da de to hold mødtes sidst, vandt FCK 2-1 i Parken (2. runde).

Tre ud af seks af FC Københavns udekampe i denne sæson er endt uafgjort, og vi tror på endnu en pointdeling søndag aften i Farum. For lidt over et år siden endte det også uafgjort mellem FCN og FCK i Farum, da klubberne spillede 2-2 i en underholdende kamp på kunstgræsset. Vi tror dog på færre mål i denne omgang og satser på 1-1 til odds 7.00.

Værterne har Søren Christensen og Mario Ticinovic i karantæne, mens Lasse Petry og Joe Sise er skadet.

Gæsterne fra hovedstaden er uden Christoffer Remmer, Mikkel Wohlgemuth, Youssef Toutouh, Bashkim Kadrii og Kris Stadsgaard.

1, X eller 2?
Sats på, at kampen ender uafgjort til odds 3.45

LÆS MERE: Følg vores blogdækning af Superligaen!