Superligaen: FC Vestsjælland forsvarer fortet mod 1-1-specialisten SønderjyskE


Det gik helt galt for oprykkerholdet FC Vestsjælland i februar, da SønderjyskE kom på besøg i Slagelse. 0-4 endte Vikingerne med at tabe i en kamp, hvor værterne lukkede tre mål ind på 20 minutter i anden halvleg. Så galt går det næppe for Michael Hansens udvalgte i søndagens tidlige kamp, hvor værterne skal forsvare deres status som ubesejrede på eget græs i en dyst mellem nummer otte og ni i Superligaen.

Ingen af holdene kan siges at have sprudlet hidtil i sæsonen, og særligt SønderjyskE havde nok sat næsen op efter mere end blot én sejr efter de første ni runder. På den anden side har sønderjyderne kun tabt to kampe i sæsonen, mens hele seks opgør er endt uafgjort - de lyseblå har ganske bemærkelsesværdigt spillet de seneste fire ligakampe 1-1. 

FCV er et helt andet hold hjemme i Slagelse end på fremmed græs, hvor holdet har tabt samtlige fem kampe i denne sæson og kun scoret tre mål. Foran egne tilhængere optræder de rødblå spillere med langt større selvtillid og sikkerhed, og vestsjællænderne har i gennemsnit lavet to mål per hjemmekamp. Senest vandt de dog "kun" med 1-0 over de falmede mestre fra AaB.

Bortset fra den nævnte 0-4-ydmygelse tidligere på året er FCV sluppet afsted med skindet på næsen fra de øvrige to møder med de hårdt fightende sønderjyder; begge indbyrdes opgør i Haderslev er således endt uafgjort med henholdsvis 0-0 og 1-1. Rasmus Festersen blev første målscorer, sidst de to klubber tørnede sammen (1-1). Endnu en 1-1'er søndag giver odds 6.75.

Der er tale om to meget disciplinerede mandskaber, og vi satser på endnu en målfattig kamp søndag eftermiddag. Under 2.5 scoringer giver odds 1.87.

Som oddsene indikerer, bliver det efter al sandsynlighed en ganske tæt kamp, der ikke har en decideret favorit. SønderjyskE spillede senest 1-1 mod FC København og rejser østpå med begrundet tro på, at det kan blive til point mod alle hold i rækken. Vi tror dog ikke, at gæsterne har styrken til at besejre det stærke hjemmehold, FCV, og derfor ender vi med at satse på spilværdien og X'et til odds 3.35.

Hjemmeholdet har forsvarer Oliver Lund i karantæne.

1, X eller 2?
Sats på, at kampen ender uafgjort til odds 3.35