Superligaen: FC Vestsjælland snupper igen point mod sårede OB'ere


I vores sæsonoptakt forudsagde vi ganske vist, at OB ville få en svær sæson, men at det skulle ende med et nederlag i premierekampen på hjemmebane mod Hobro (1-2), havde vi ikke i vores vildeste fantasi forestillet os. Fredag er de sårede OB-spillere tvunget til at rejse sig, hvilket dog næppe bliver nemt mod den onde ånd fra sidste sæson, FC Vestsjælland.

Vikingerne tabte ligesom OB i første runde af sæsonen, men det var mere ventet, da det var på udebane mod FC Nordsjælland (2-3). Slagelse-klubben får i øvrigt fredag aften et gensyn med forsvarsspilleren Lasse Nielsen, der netop er skiftet til odenseanerne.

"Det er vores første hjemmekamp, og vi vil gerne ud og præstere foran vores hjemmepublikum. Vi skal på tavlen! Jeg synes, vi har fine muligheder mod OB. Det er et hold, som vi havde et godt tag på i sidste sæson, og som ligger fint til os", siger FCV's anfører, Henrik Madsen, til klubbens hjemmeside og fortsætter:

"Vi spiller lidt anderledes i år, og vi har flyttet spillet lidt længere frem. Det betyder så samtidig, at det gælder om at finde den rigtige balance mellem det, som vi var rigtigt gode til sidste sæson og det nye, som er blevet bygget på hen over sommeren".

Som nævnt havde FCV det rigtig godt med at spille mod De Stribede i sin første Superliga-sæson før sommerferien; efter 1-1 i den første kamp lykkedes det sjællænderne at vinde de sidste to indbyrdes opgør - ét i Slagelse og ét i Odense. 1-1 blev i øvrigt også resultatet af en indbyrdes træningskamp inden denne sæson.

Der er derfor god grund til at have overordentlig stor respekt for værterne fra OB'ernes side, og vi tror da heller ikke, at gæsterne lykkes med at besejre de hårdtarbejdende FCV-spillere i denne omgang. Uafgjort er et meget realistisk resultat, og det er også dér spilværdien ligger til odds 3.25

Ingen af de to klubber har spillere i karantæne.

Spilforslag:
Sats på, at kampen ender uafgjort til odds 3.25