Superligaen: FC Vestsjælland tager igen point fra Randers


Med nederlaget til FC Midtjylland i mandags måtte Randers FC finde sig i at dele Superligaens førsteplads med tre andre klubber. Hestene kom ellers foran 1-0 i Herning, men måtte sande, at særligt Pione Sisto var for stor en mundfuld. Fredag aften er kravet tre point på eget græs, når FC Vestsjælland kommer på besøg.

Der er dog ikke umiddelbart noget, der tyder på, at RFC får det nemt mod Michael Hansens Slagelse-hold, der var meget tæt på at besejre FC København i lørdags (2-2). Med syv kasser i tre kampe ser det ud, som om Vikingerne har løst sidste sæsons store problem: at score mål.

De lyseblå kronjyder kom blæsende ud til sæsonen og vandt de to første kampe, før det altså gik galt i tredje runde mod FCM. Særligt var 1-0-sejren på udebane mod Esbjerg imponerende, og Colin Todds spillere pillede ugen efter pynten af Hobros entusiastiske oprykningstropper med en 2-1-sejr.

Randers FC har imidlertid endnu ikke magtet at besejre FCV i Superligaen; i den forgangne sæson endte to af de tre indbyrdes opgør uafgjort 1-1, mens sjællænderne snuppede en enkelt sejr på 2-0 i Slagelse. Dengang klubberne lå og rodede i 1. Division vandt RFC dog begge kampe 2-1.

Vi tror på endnu en tæt kamp mellem RFC og FCV fredag aften og satser på, at de to klubber spiller uafgjort for tredje gang i træk til odds 3.40.

RFC har fortsat Jonas Borring på skadeslisten.

FCV må undvære Michael Lumb og Joel Tshibamba.

Ingen af de to klubber har spillere i karantæne.

Spilforslag:
Sats på, at kampen ender uafgjort til odds 3.40