Superligaen: FCK og OB deler i Parken igen igen


FC København 1.50 Uafgjort 4.25 OB 6.00 (Kickoff søndag 19:00)


Tirsdag spillede FC København sin bedste kamp i år, da Løverne på hjemmebane fik 1-1 mod de italienske mestre fra Juventus. Et imponerende resultat for et hold, der har vaklet siden årsskiftet, men som ikke desto mindre er ubesejret i de seneste seks kampe - hvis vi tæller Juve-kampen med.

Gæsterne fra Odense kom rigtig flot fra start i denne sæson, men er gået noget ned i tempo på det seneste, hvor det er blevet til to nederlag i træk (henholdsvis 3-6 mod AGF og senest 1-2 i Brøndby).

Den slags resultater koster i tabellen, hvor De Stribede er dumpet ned som nummer otte - tre point foran søndagens modstander, FCK, der ligger med sølle syv point på 10. pladsen.

"Jeg tror rigtigt meget på, at vi vinder. Vi kan godt ende med at vinde 2-1. Jeg synes, vi har haft en god uge, hvor vi har fået styr på nogle ting, som det var nødvendigt at få styr på. Det håber jeg, vi kan vise i kampen mod FC København", siger Rasmus Falk til OB's hjemmeside, og cheftræner Troels Bech supplerer:

"Det kan være vanskeligt at forudse FCK's niveau, siger han.

Vi skal imidlertid 10 år tilbage i tiden for at finde den seneste OB-sejr i ligaen i Parken mod FCK. De seneste tre opgør i Parken er endt uafgjort, og det er også det resultat, vi satser på søndag aften til odds 4.25. FCK har spillet halvdelen af sine otte kampe uafgjort i denne sæson, hvor tre ud af fire hjemmekampe har kastet ét point af sig.

Odds 1.50 på et FCK-hold, der endnu ikke har vundet på eget græs i denne sæson, er svært at forsvare et spil på - også med tanke på, at den meget hårde Juve-kamp kan sidde lidt i benene på hjemmeholdets spillere.

Hjemmeholdet har Ragnar Sigurdsson i karantæne, mens Marvin Pourie er siet fra. Gæsternes keeper - og tidligere FCK-spiller - Jesper Christiansen er ikke med i truppen.
 

Spilforslag:
Sats på, at kampen ender uafgjort til odds 4.25


Klik her for at spille på Superligaen hos Unibet