Superligaen: FCM konsoliderer sin førsteplads med sejr over vaklende AGF


FC Midtjylland 1.75 Uafgjort 3.60 AGF 4.65 (Kickoff søndag 16:30)


Der plejer at være garanti for mål, når FC Midtjylland og AGF tørner sammen i Superligaen. De to jyske klubber har aldrig spillet 0-0 i landets bedste række, og i de seneste fire indbyrdes ligaopgør er der scoret 14 mål i alt.

AGF kom dog ikke på tavlen i det seneste opgør, der blev spillet i sæsonens premiereweekend, og som endte 2-0 til gæsterne fra Herning. Aarhusianerne har kun vundet ét af de seneste fem ligaopgør mod Ulvene.

Førerholdet stiller naturligvis op som favorit i kampen søndag i Herning, hvor de rødsorte midtjyder skal svare igen på FC Københavns trussel i toppen af tabellen. Mestrene er efter sejren lørdag mod FC Vestsjælland blot tre point fra FCM.

"Jeg forventer, at vi skal være toneangivende, og at vi skal tage initiativet og spille meget offensivt og fremadrettet", siger FCM-træner Glen Riddersholm til klubbens hjemmeside og fortsætter:

"Jeg forventer et AGF-hold, der vil stå meget kompakt og forsøge at spille hurtigt omstillingsspil. Langt hen ad vejen bliver det vel meget lig kampen i Aarhus, med den forskel at vi er på hjemmebane, og at vi derfor også skal komme med et enormt aggressivt udtryk".

AGF er det hold, der har lukket næstflest mål ind på udebane i denne sæson (18 mål i ni kampe), og Peter Sørensens drenge er inde i en rigtig skidt periode, hvor det ikke er blevet til sejr i tre runder.

Vi tror ikke, at gæsterne har, hvad der skal til mod et hjemmehold, der vil gøre alt for at afslutte et flot efterår med tre point foran eget publikum.

Værterne har Eyjolfur Hedinsson, Tim Janssen og Frank Kristensen på skadeslisten og Jeppe Curth i karantæne.

AGF er uden de skadede Steffen Rasmussen, Adam Esckersley og Dominic Oduro. Anders Kure er småskadet, men bliver testet op til kampen.
 

Spilforslag:
Sats på, at FCM vinder til odds 1.75
 


Klik her for at spille på Superligaen hos Unibet!