Superligaen: Formstærke BIF blæser oprykkere omkuld


Brøndby 1.55 Uafgjort 3.85 Viborg FF 6.00 (Kickoff søndag 17:00)


Brøndby ligger før 12. runde seks pladser under oprykkeren Viborg i Superliga-tabellen, men med en favoritsejr søndag på Brøndby Stadion vil den sårede traditionsklub fra den københavnske vestegn komme à point med de grønklædte midtjyder.

Det siger en del om, hvor tæt midterfeltet (reelt nummer to til 10) er i denne sæson, og man skal derfor ikke lægge så meget i, at de blågule, der balancerede på katastrofens rand før sommerferien, pt. ligger nummer ni. Posen bliver rystet godt og grundigt i hver eneste runde for tiden.

BIF har indtil videre kun tabt én hjemmekamp i denne sæson (0-2 til Esbjerg i tredje spillerunde), mens VFF må siges at have en ganske fin udebanestatistik for en oprykker (2-2-2). 

Thomas Franks mandskab ser for alvor ud til at have fundet formen med fire kampe uden nederlag - tre af de fire seneste opgør er vundet. Efter kun at have scoret ét mål i de første tre runder ser BIF's offensiv også ud til at have indstillet sigtekornet; ni mål er det således blevet til i de seneste fire kampe.

Efter at have fået syv point i tre ligakampe skuffede VFF fælt i Aalborg for to uger siden, da man tabte klart 1-3 til et ellers ikke sprudlende AaB-hold. Hvis ikke Ove Christensen får forberedt sine spillere bedre, end tilfældet var i den kamp, kan det ende rigtig grimt for oprykkerne i Brøndby søndag.

Det er ikke lykkedes VFF at slå BIF i ligasammenhæng i de seneste syv indbyrdes opgør, hvor det er endt med fire uafgjorte og tre BIF-sejre. De to hold mødtes tilbage i august, og her endte kampen 2-2 på fire angriberscoringer af henholdsvis Stankov, Dalgaard, Antipas og Makienok.

BIF har vundet 15 af de hidtidige 20 hjemmekampe mod VFF, og vi tror, at de blågule får endnu en gevinst denne søndag i oktober. Oprykkerne er bestemt ikke et hold, man skal undervurdere, og odds 6.00 er måske en tand for højt på udesejren, men det ændrer ikke billedet af et formstærkt hjemmehold, der med publikum i ryggen vinder mere eller mindre komfortabelt.

Ingen af de to klubber har spillere i karantæne.
 

Spilforslag:
Sats på, at BIF vinder til odds 1.55


Klik her for at spille på Superligaen hos Unibet!