Superligaen: Formstærke Brøndby byder førerholdet FC Midtjylland op til dans


FC Midtjylland 2.50 Uafgjort 3.40 Brøndby IF 2.70 (Kickoff søndag 19:00)


10. gang kan søndag aften blive lykkens gang for Brøndby IF, der ikke har vundet i de seneste ni ligaopgør mod FC Midtjylland. Desuden har BIF kun vundet tre gange ud af 20 forsøg i Herning, så det er et førerhold med grund til optimisme, hvad statistikken angår.

Hvad angår den nuværende form, er det imidlertid gæsterne, der kan holde hovederne højest. Otte kampe har de blågule spillet i Superligaen uden at tabe, og med en sejr i det midtjyske i den sene søndagskamp vil vestegnsklubben have seks point op til Ulvene.

Man kan roligt sige, at BIF har revanche til gode efter 2-5-ydmygelsen på samme bane tilbage i midten af august. Efter at have scoret kampens første mål faldt BIF fuldstændig sammen og indkasserede fem mål på 50 minutter.

"Brøndby er et godt hold, som ikke kan sammenlignes med den modstander, vi sidst besejrede 5-2. Men vi har et godt tag på Brøndby, og det vil vi udnytte til at få de tre point. For mandskabsmæssige udfordringer eller ej, så går vi på banen for at vinde og for at dominere kampen fra første fløjt. Vi vil hjemme på MCH Arena altid være favorit, og det tager vi gerne på os i kampen mod Brøndby", lyder de optimistiske toner fra FCM's cheftræner, Glen Riddersholm, til klubbens hjemmeside.

FCM er som det ene af to hold fortsat ubesejret på hjemmebane, hvor Ulvene har vundet fem gange og spillet tre gange uafgjort. BIF's udebanestatistik er ikke prangene med to sejre, tre uafgjorte og tre nederlag, men vestegnsklubben har vist gode takter på det seneste og drager til Herning med troen på at få point med hjem.

Det ligner på forhånd en rigtig underholdende kamp, hvor begge hold, der er præget af skader og karantæner, vil gå efter sejren. Vi tror dog, at det ender et sted lige midt imellem - nemlig med en pointdeling. Det vil i så fald være fjerde gang i de seneste fem indbyrdes ligakampe mellem de to klubber, at det ender med et X (odds 3.40).

Hjemmeholdet har Jesper Juelsgård, Patrick Banggaard og Petter Andersson i karantæne, mens topscorer Moren 'Duncan' Rasmussen er skadet. Gæsterne fra Brøndby har Kenneth Zohore i karantæne, og angrebsmakkeren Simon Makienok og midtbanetalentet Christian Nørgaard er skadet.
 

Spilforslag:
Sats på, at kampen ender uafgjort til odds 3.40
 


Klik her for at spille på Superligaen hos Unibet!