Superligaen: Formstærke Esbjerg får sjælden sejr i Odense


Esbjergs Europa League-helte er tæt på at kunne booke endnu en sæson i Europa. Vestjyderne går ind til næstsidste runde i Superligaen med et forspring på tre point ned til FC Nordsjælland, der er den eneste klub, der kan true esbjergensernes femteplads.

Det er dog langt fra sikkert, at EfB slipper fra Odense med tre point; de blåhvide har det således mere end vanskeligt på udebane mod odenseanerne, hvis vi kigger på statistikken. Kun to gange i 17 Superliga-kampe i Odense er det lykkedes vestjyderne at besejre fynboerne. Vi skal næsten otte år tilbage for at finde den seneste EfB-sejr i Odense.

Denne gang har OB imidlertid ikke noget at spille for. Det er nok de færreste, der tror, at De Stribede kan hente fem point på EfB og samtidig overhale FCN, der er to point foran og har en udekamp mod skidt spillende Viborg i denne næstsidste runde. OB møder FC København på udebane i 32. runde.

Vi tror, at det formstærke EfB-mandskab for en gangs skyld kommer fra Odense med en sejr. Det bliver ikke en komfortabel sejr, men snarere en gevinst på et enkelt mål til odds 4.30.

Niels Frederiksens udvalgte har ikke tabt i de seneste seks ligakampe og har dermed sat kurs direkte mod erobringen af den værdifulde femteplads. Vi satser på, at EfB holder farten i den imponerende slutspurt og vinder i Odense til odds 2.25.

Ingen af de to klubber har spillere i karantæne.

Spilforslag:
Sats på, at EfB vinder kampen til odds 2.25