Superligaen: Forstærket OB-hold hiver sejren hjem mod oprykkerne fra Viborg


OB 1.95 Uafgjort 3.50 Viborg 3.60 (Kickoff søndag kl. 14:00)


Selvom det er over fem år siden, traditionsklubberne OB og Viborg har spillet mod hinanden i landets bedste række, så kan man godt sige, at De Stribede fra Fyn er lidt af en skrækmodstander for de grønklædte viborgensere. Kun én gang ud af de seneste 10 indbyrdes opgør er det end med en sejr til VFF, mens OB har vundet hele syv gange.

Denne søndag i begyndelsen af august 2013 skal Ove Christensen & Co. forsøge at rette lidt op på den statistik. Oprykkerne er kommet rigtig flot fra start i denne sæson med to gange uafgjort over henholdsvis de forsvarende bronze- (Randers FC) og sølvvindere (FC Nordsjælland). Helt så imponerende er det trods alt ikke, at OB har fået samme resultat ud af hjemmekampen mod SønderjyskE og sidste rundes kamp på udebane mod Randers FC.

21 gange har OB taget imod VFF i Odense, og hele 14 gange er det endt med hjemmesejr; målscoren i disse opgør lyder på 44-19 i hjemmeholdets favør. Fynboernes talentfulde offensivspiller Rasmus Falk kunne glæde sig over at være tilbage på banen i sidste rundes 1-1-kamp mod RFC, og han er da også optimist på hjemmeholdets vegne: 

"Vi er generelt kommet lidt længere i samspillet. Vi har fået karantænerne tilbage (Espen Ruud og Bashkim Kadrii, red.) og folk tilbage fra skader, så det begynder at ligne noget. Og så har vi en trup og et hold, der skal kunne hente sejre, og det tror jeg, vi gør. Jeg ser altid chancerne som utroligt gode inden en kamp, og jeg tror altid på, at vi kan vinde. Det tror jeg også på søndag", siger Rasmus Falk til OB's hjemmeside.

"Det er altid specielt at skulle spille på hjemmebane første gang efter at have været ude i lang tid. Det er en kamp som alle andre, men det er da klart, at jeg glæder mig til at komme til at spille på hjemmebane igen".

Vi tror, at det bliver OB og ikke VFF, der får sæsonens første sejr søndag eftermiddag. Med comebacket til Rasmus Falk og de overståede karantæner til Espen Ruud og ikke mindst Bashkim Kadrii, der scorede udligningsmålet mod RFC, kan Troels Bech råde over en ganske stærk trup, der bør have styrken til at besejre oprykkerne foran eget publikum. Det bliver givetvis en tæt kamp, og det vil ikke komme bag på os, hvis sejrsmålet først kommer langt inde i anden halvleg. Overvej derfor X/1 på Halvleg/Fuldtid til odds 5.25. 

Hos OB er Cedric N'Koum gledet ud af truppen. Ingen af holdene har spillere i karantæne.
 

Spilforslag:
Den forsigtige: Sats på, at OB vinder kampen til odds 1.95
Den frække: Sats på X/1 på Halvleg/Fuldtid til odds 5.25 


Klik her for at spille på Superligaen hos Unibet