Superligaen: Guldfavoritterne FC København tager tre point med hjem fra Silkeborg


Oprykkeren Silkeborg IF kommer i ilden fra start, når de rødklædte søndag eftermiddag får besøg af sølvvinderne FC København.

De tidligere danske mestre fra SIF har kun vundet én af de seneste ni indbyrdes opgør mod københavnerne, men det var til gengæld i den seneste kamp - på hjemmebane i april sidste år. Opgøret sluttede 1-0, og det enlige mål blev sat ind af Marvin Pourie, der søndag er en del af FCK's trup.

"FC København er som altid forhåndsfavorit til det danske mesterskab, og dermed er det ikke en klub, vi skal måle os med over en hel sæson. Men de tre gange vi mødes, er det ikke desto mindre det, der er opgaven. Det kræver, at vi viser det holdudtryk og det mod, som kendetegnede os gennem det netop overståede forår", siger SIF-cheftræner Jesper Sørensen til klubbens hjemmeside.

Ståle Solbakkens udvalgte spillede en meget skidt sidste træningskamp tirsdag mod franske Lyon, der vandt 2-0 i Parken, men man kan forvente helt andre boller på suppen søndag, når en revitaliseret og næsten helt ny FCK-start-11'er tager hul på sæsonen.

Kravet er naturligvis tre point for gæsterne, og på trods af den energi, der altid findes på et oprykkerhold, der skal på græs første gang, tror vi, at udeholdets klart stærkere trup gør udslaget og sikrer guldfavoritten sejren. 2-1 eller 1-0 til FCK er vores resultattip.

SIF er uden Daniel A. Pedersen og Frans Dhia Putros.

FCK må undvære Franco Mussis, Christoffer Remmer, Thomas Delaney og Kris Stadsgaard.

Spilforslag:
Sats på, at FC København vinder til odds 1.65