Superligaen: Hobro går i vinterhi med succesoplevelse i Slagelse


Hvis man ser bort fra nummer sjok, Silkeborg IF, så er det de to mest formsvage hold, der tager hul på Superliga-søndagen i Slagelse. Mens hjemmeholdet, FC Vestsjælland, har tabt fire kampe i træk og er i besiddelse af det mest hullede forsvar i rækken (30 indkasserede mål), så har oprykkerne fra Hobro kun vundet én gang i sine seneste 10 ligakampe, og nordjyderne har før runden kun to point ned til OB på 10. pladsen.

Der er med andre ord lagt i ovnen til en spændende, men næppe særlig velspillet affære søndag eftermiddag, hvor værterne med en sejr kan komme lidt nærmere den nedrykningsstreg, man så gerne vil passere i løbet af foråret. Vikingerne fra Slagelse var yderst tæt på at spille lige op med et underpræsterende FC Midtjylland-hold i sidste runde, men måtte i sidste ende tage østpå med nul point og et 1-2-nederlag.

De blågule fra Hobro tabte for anden kamp i træk, da topholdet Randers FC vandt 1-0 i en dramatisk kamp, hvor kronjyderne fik udvist to spillere. 3-0-sejren over Brøndby IF står som den eneste succesoplevelse siden begyndelsen af september for Jonas Dal & Co., der efter at have taget hele nationen med storm i starten af sæsonen, nu må se sig selv falde ned gennem tabellen, hvor holdet pt. befinder sig på syvendepladsen. Det er dog værd at bemærke, at der kun er fire point op til nummer fire, BIF.

Der plejer at være garanti for mål, når Hobro spiller på udebane; hele 27 scoringer har der været i holdet otte udekampe i efteråret, og søndag får du odds 2.04 på over 2.5 mål.

De to hold har kun mødt hinanden én gang i landets bedste række, og her vandt HIK 3-1 på eget græs. I det hele taget har FCV haft det ganske besværligt mod nordjyderne de senere år, hvor klubberne også har mødt hinanden syv gange i 1. Division; én sejr er det blevet til for begge hold, mens hele fem af de indbyrdes kampe er endt uafgjort.

FCV ligner en kommende nedrykker, mens Hobro i glimt fortsat viser klassen - som i den bemærkelsesværdige 3-0-sejr over BIF for mindre end en måned siden. Vi tror, at oprykkerne for anden gang i sæsonen besejrer FCV, men at det denne gang bliver mere tæt, end tilfældet var den 1. september i Hobro. 2-1 til gæsterne er vores bud på et resultat til odds 11.50.

Ingen af de to klubber har spillere i karantæne.

1, X eller 2?
Sats på, at HIK vinder kampen til odds 3.10

LÆS MERE: Følg vores blogdækning af Superligaen!