Superligaen: Kriseramte FC Nordsjælland rejser sig i Haderslev


SønderjyskE 3.00 Uafgjort 3.40 FC Nordsjælland 2.30 (Kickoff søndag 14:00)


Der er ikke meget at råbe hurra for i Haderslev og Farum, hvad fodbolden angår i øjeblikket. Byernes stolthed på grønsværen, SønderjyskE og FC Nordsjælland, har skuffet i den første fjerdedel af denne sæson - ikke mindst de forsvarende sølvvindere, FCN.

Før søndagens tidlige kamp indtager Kasper Hjulmand & Co. sidstepladsen i Superligaen med fem point for otte kampe og en udebanestatistik, der lyder på fire kampe og fire nederlag.

Mens gæsterne har tabt de seneste tre kampe (alle med ét måls margin), står værterne kun noteret for en enkelt sejr i de seneste seks opgør, og med syv scorede mål er de lyseblå sønderjyder det mindst scorende hold i landets bedste række.

Umiddelbart er der ikke meget optimisme at hente for hjemmeholdet i statistikken mellem de to klubber. Kun én gang ud af de seneste otte indbyrdes opgør er det endt med sejr til SønderjyskE. Halvdelen af de hidtil 18 indbyrdes kampe er endt med FCN-sejr, mens sønderjyderne har vundet fire gange.

Værterne døjer med skader og karantæner blandt stamspillerne, og vi tror, at det kommer til at gøre forskellen søndag i Haderslev. FCN viste gode offensive takter i kampen mod førerholdet, FCM, men skarpheden manglede.

Den "hjemvendte" fløj Joshua John kan komme til at gøre rigtig ondt på hjemmeholdets defensiv, der har lukket 1,5 mål ind per kamp i denne sæson. Vi satser på 2-tallet til odds 2.30 i en kamp mellem to sårede dyr.

Hjemmeholdet har Nicolaj Madsen og Daniel Christensen i karantæne, men kan til gengæld glæde sig over, at nyindkøbet Daniel Jensen er klar til kamp - det samme er Johan Absalonsen, der har været ude med en længerevarende skade.

Spilforslag:
Sats på, at FCN vinder kampen til odds 2.30


Klik her for at spille på Superligaen hos Unibet