Superligaen: Løverne æder endnu en smal sejr i Parken


FC København 1.80 Uafgjort 3.55 AaB 4.40 (Kickoff søndag 19:00)


Efter et par sløje uger spillede Kent Nielsens AaB-hold sig tilbage i toppen af Superligaen med en overbevisende 3-1-sejr i Aalborg over oprykkeren Viborg. Aalborgenserne ligger før søndagens svære udekamp i København nummer to i tabellen med fem point op til førerholdet, FC Midtjylland.

Med 2-1-sejren over SønderjyskE (sejren var mere overbevisende, end resultatet antyder) sikrede FC København sin status som ubesejret i Parken under Ståle Solbakken. Det må dog ærgre nordmanden, at hans defensiv ikke magtede at præstere det, der havde været sæsonens første clean sheet.

Det forsvarende mesterhold har kun tabt én af sine seneste otte ligakampe (ude mod Brøndby), og alt tyder på, at Løverne har fået rystet rusten af sig efter en noget nær katastrofal sæsonstart med seks kampe uden sejr.

Spillere som Olof Mellberg, Rurik Gislason og Thomas Delaney er i øjeblikket blandt de bedst præsterende hos FCK, og sidstnævnte startede inde, da Danmark smadrede Malta i Parken i tirsdags. Mod et stærkt hold som AaB er det dog påkrævet, at andre også træder ind på scenen.

Vi skal over seks år tilbage i tiden for at finde den seneste AaB-sejr over FCK i København. Dengang i maj 2007 vandt gæsterne 2-1 på mål af Jeppe Curth og Rade Prica, efter at Tobias Linderoth havde bragt værterne foran midt i første halvleg.

AaB vandt imidlertid også 2-1 i den seneste indbyrdes kamp, der blev spillet i Aalborg på premieredagen i denne sæson - også her kom Jeppe Curth på tavlen. Curth skal FCK dog ikke bekymre sig om i denne omgang, da han er skiftet til FC Midtjylland.

Af et tophold at være render AaB ikke rundt med en imponerende statistik på udebane. Tre nederlag er det blevet til i frem kampe på fremmed græs i denne sæson, hvor de bolsjestribede kun har slået Esbjerg og SønderjyskE ude.

Det giver god mening at spille på, at begge hold scorer til odds 1.65, eftersom der mere eller mindre er garanti for mål i begge ender, når FCK spiller. Det bliver givetvis en tæt kamp mellem to hold, der begge vil gå efter sejren, men vi satser på endnu en hjemmesejr til FCK til odds 1.80.

De modige kan passende sætte en skilling på, at hjemmesejren bliver på ét mål, hvilket giver odds 3.75.

FCK må undvære Pierre Bengtsson på venstre back, da svenskeren er i karantæne.
 

Spilforslag:
Den forsigtige: Sats på, at FCK vinder til odds 1.80
Den frække: Sats på, at FCK vinder med ét mål til odds 3.75


Klik her for at spille på Superligaen hos Unibet!