Superligaen: Mestrene forpurrer Randers-hattrick


Randers FC 3.90 Uafgjort 3.55 FC København 1.90 (Kickoff søndag 17:00)


2013 har været et godt år for Randers FC med bronzemedaljer og to sejre ud af to mulige mod de forsvarende mestre fra FC København. Søndag eftermiddag skal Hestene så forsøge at gøre rent bord, når Løverne besøger Randers i 17-kampen.

På trods af de to sejre over FCK (1-0 hjemme og senest 3-1 i Parken) bliver det næppe nemt for værterne mod et mesterhold, der efter søndagens overlegne 3-0-sejr over AaB kun har tabt én ud af de ni ligakampe, holdet har spillet siden hjemmebanenederlaget til Colin Todds mandskab.

Randers selv er ikke ligefrem godt kørende for tiden og er uden sejr i de seneste tre ligakampe. Sidste weekend spillede holdet dog 1-1 på udebane mod førerholdet, FC Midtjylland, hvilket må siges at være godkendt.

Det kan være svært at vide, hvor man har RFC, hvis spil har været ganske svingende i sæsonen, hvilket hjemmebanestatistikken 2-2-2 vidner om. En niendeplads på nuværende tidspunkt er naturligvis skuffende for de forsvarende bronzevindere, der dog kun har fire point op til tredjepladsen.

Ståle Solbakkens drenge leverede en frygtelig første halvleg i Istanbul onsdag aften, men kom tilbage efter pausen og minimerede nederlaget til 1-3 mod Galatasaray i Champions League.

Københavnerne har normalt ikke de store problemer med at vende tilbage til "hverdagen" efter europæiske strabadser i midtugen, så vi satser på, at holdet fortsætter sin fremgang i Superligaen mod RFC, der har lukket flere mål ind på hjemmebane end noget andet hold i rækken (to per kamp).

Vi tror med andre ord ikke på, at Hestene løber med alle tre point for tredje gang i år mod FCK; tværtimod satser vi på 2-tallet i et opgør, der meget vel kan ende med en sejr på ét mål til gæsterne, hvilket giver odds 3.95.

RFC er fortsat uden de skadede Lasse Rise og Djiby Fall. FCK må undvære svenske Olof Mellberg i det centrale forsvar på grund af en mindre skade.
 

Spilforslag:
Sats på, at FCK vinder kampen til odds 1.90
 


Klik her for at spille på Superligaen hos Unibet!