Superligaen: Mestrene sætter flot punktum for superligaefteråret mod oprykkere


FC København 1.30 Uafgjort 5.00 FC Vestsjælland 11.00 (Kickoff lørdag 17:00)


Der er sket meget, siden FC København og FC Vestsjælland mødtes for første gang nogensinde i Parken sidst i august - ikke mindst hos de danske mestre. Kampen, der endte 1-1, var Ståle Solbakkens første efter nordmandens comeback i hovedstadsklubbben, og siden dengang er det stort set kun gået én vej for FCK, og det er fremad.

I de 11 ligakampe, der er fulgt siden 1-1-opgøret i København, har FCK kun tabt én gang - på udebane mod Brøndby. FCV derimod har tabt fem ligakampe, og det seneste nederlag kom i sidste weekend mod førerholdet, FC Midtjylland (0-1 i Slagelse).

I modsætning til Vikingerne vandt FCK i overraskende overbevisende stil 3-1 på udebane mod lokalrivalerne BIF, og onsdag sled et reservespækket københavnerhold sig så videre i pokalturneringen mod Lyngby fra 1. Division (2-1 på udebane).

FCV har en flot udebanestatistik på 2-5-2 indtil videre, men kommer på en af sæsonens absolut sværeste opgaver lørdag eftermiddag mod et hjemmehold, der vil bruge opgøret som opvarmning til næste uges altafgørende Champions League-kamp samme sted mod Real Madrid.

En række spillere ved, at en god præstation lørdag vil øge chancen for spilletid mod Real, og med to kampe tilbage før den lange vinterpause er det noget nær utænkeligt, at værterne vil slappe af og træde på bremsen.

FCK er det mest scorende hjemmebanehold i Superligaen med 19 kasser i ni kampe, og vi har svært ved at se, at oprykkerne kan dæmme op for værternes pres. FCV har ikke holdt buret rent i de seneste ni ligakampe, og vi satser på, at hjemmeholdet scorer i begge halvlege til odds 2.02.

Odds 1.30 på hjemmesejren er der ikke meget krudt i, så vi vælger i stedet at satse på FCK-sejr på handicap -1 til odds 1.95. FCK har kun holdt buret rent to gange i denne sæson, men det har begge gange været i Parken, hvor Løverne har scoret 11 mål i de seneste tre kampe.

Hjemmeholdet er uden de tre offensive spillere Nicolai Jørgensen, Fanendo Adi og Daniel Braaten.

Ingen af de to hold har spillere i karantæne.
 

Spilforslag:
Sats på, at FCK scorer i begge halvlege til odds 2.02
Sats på, at FCK vinder med handicap -1 til odds 1.95
 


Klik her for at spille på Superligaen hos Unibet!