Superligaen: Mestrene vinder spændende dyst i Parken


FC København 1.80 Uafgjort 3.50 FC Nordsjælland 4.50 (Kickoff lørdag 15:00)


Det er to af de mest formstærke klubber i Superligaen, der tørner sammen lørdag eftermiddag i Parken. Mens FC København kun har tabt én af sine seneste 10 ligakampe og endnu ikke har tabt i Parken, efter at Ståle Solbakken kom tilbage, har FC Nordsjælland vundet tre og spillet én uafgjort i sine seneste fire kampe.

I tabellen kniber det ikke desto mindre med at lægge afstand til bunden, og faktum er, at duellen mellem sidste sæsons guld- og sølvvindere også er en kamp mellem nummer syv og 11 i landets bedste række. Med to point op til FCK's mestre kan Tigrene fra Farum med en sejr overhale Løverne.

Der er blevet scoret hele 17 mål i de seneste fire ligaopgør mellem FCK og FCN, hvilket giver et gennemsnit på 4,25 scoringer per kamp. Over 3.5 mål denne lørdag i november giver odds 2.80.

"Det er to meget principfaste hold, der skal mødes. Det er to hold, som har ledt lidt efter kvaliteten i deres principper, men som er på rette vej", siger cheftræner Kasper Hjulmand (billedet herunder) til FCN's hjemmeside og fortsætter:

"Vi skal forsøge at komme ind og ligge på vores spil, vi er i en fin udvikling lige nu. Det kommer stille og roligt, der er flere som begynder at forstå vores måde at gøre tingene på. Det bliver et rigtig slag mod FCK. De senere år har det været nogle fantastiske kampe, og det tror jeg også, det bliver i morgen".

FCK har en god statistik mod Kasper Hjulmand & Co. I de seneste 11 ligaopgør er det blevet til københavnsk sejr hele otte gange - heraf tre i de seneste fire indbyrdes kampe. Kun to gange ud af 18 forsøg er det lykkedes FCN at vinde en ligakamp mod FCK i Parken.

Det har dog været et par fantastiske uger for FCN: For to uger siden vandt holdet for første gang på udebane i denne sæson, da man slog AGF 1-0, og for en uge siden blev FCN det første hold, der slog FC Midtjylland efter sommerpausen (2-1). Onsdag satte FCN så trumf på, da det i DBU Pokalen blev til endnu en sejr over FCM i Farum (3-1).

Tre mål i seks udekampe i denne sæson taler dog sit eget tydelige sprog om et FCN-mandskab, der har (eller har haft?) store offensive problemer, når der ikke spilles på den særlige bane i Farum.

FCK kunne spare en masse stamspillere i midtugens pokalsejr over OB, og vi tror, at hjemmebanefordelen gør udslaget lørdag i en kamp, der tegner tæt. Overvej derfor at spille på étmålssejren til Ståle & Co. til odds 3.80.

Fanendo Adi og Danny Amankwaa er gledet ud af FCK's trup. Gæsterne er uden Kasper Lorentzen, Søren Christensen og Uffe Bech.

Ingen af de to klubber har spillere i karantæne.
 

Spilforslag:
Den forsigtige: Sats på, at FCK vinder til odds 1.80
Den frække: Sats på, at FCK vinder med ét mål til odds 3.80
 


Klik her for at spille på Superligaen hos Unibet!