Superligaen: Midtjyske ulve får hestebøf som lørdagsmåltid


FC Midtjylland 1.70 Uafgjort 3.75 Randers FC 5.00 (Kickoff lørdag 17:00)


Det så ellers ud til at køre som i olie for FC Midtjylland. Ikke desto mindre står Ulvene fra Herning pludselig uden sejr i de seneste tre ligakampe, hvilket har gjort, at førerholdet nu "kun" har fem point ned til nummer to i tabellen, AaB.

Glen Riddersholm & Co. er dog stadig det eneste hold i Superligaen, der endnu ikke har prøvet at tabe, og særligt hjemme i Herning har de rødsorte været i hopla med et gennemsnit på to scorede mål per kamp og fire sejre ud af seks mulige. 

Vi skal kun tre runder tilbage i tiden for at finde Randers FC's seneste sejr (3-2 hjemme over AaB), men Hestene har tabt alt for mange kampe i denne sæson (fire ud af 11) og har kun vundet tre gange, hvilket resulterer i en øjeblikkelig 10. plads med sølle to point ned til stregen.

FCM plejer at have krammet på netop RFC hjemme i Herning, og vi skal helt tilbage til foråret 2009 for at finde den seneste udesejr til RFC over midtjyderne; det er så også den eneste sejr, som de lyseblå kronjyder har formået at få i Herning nogensinde (13 kampe).

Colin Todd & Co.'s udebanestatistik (1-2-2) taler sit tydelige sprog om et mandskab, der har det svært på fremmede baner. Holdets hidtil eneste udesejr kom således i tredje runde i Parken mod de kriseramte mestre, FC København.

På trods af den skuffende 2-2-hjemmekamp mod oprykkeren FC Vestsjælland senest tror vi, at FCM viser klassen og får styr på det, der stadig er rækkens stærkeste defensiv (10 indkasserede mål i 11 kampe) mod et for tiden svagt RFC-hold, der ser ud til at få mere end svært ved at leve op til sidste sæsons imponerende bronzemedaljer.

Det bliver samtidig en kamp mellem to af Superligaens mest scorende angribere, FCM's Morten 'Duncan' Rasmussen og RFC's Ronnie Schwartz, der begge har lavet seks kasser i denne sæson. Blandt andet derfor er der god grund til at overveje et spil på mål til begge hold til odds 1.85.

FCM har Izunna Uzochukwu i karantæne.
 

Spilforslag:
Sats på, at FCM vinder til odds 1.70


Unibet tilbyder masser af spændende odds på Superligaen. Klik her og se dem alle
!