Superligaen: Nummer sjok snupper et point mod ustabile OB


SønderjyskE 2.45 Uafgjort 3.40 OB 2.75 (Kickoff mandag 19:00)


Der plejer at være garanti for mange mål, når SønderjyskE og OB render ind i hinanden i Superligaen. Hele 79 kasser er der lavet i de hidtil 22 indbyrdes ligaopgør, og i de seneste tre kampe er der i gennemsnit lavet fire mål per kamp. Over 3.5 mål mandag giver odds 3.00.

Efter rundens øvrige kampe er SønderjyskE dumpet ned som nummer sjok i tabellen; det ligger dog ikke til sønderjyderne at gå i panik, og hvis ret skal være ret, så er de lyseblå fra Haderslev kun en sejr fra at kunne gå ind til runde 13 fra en position over nedrykningsstregen.

Det er dog ikke nogen nem opgave, der venter Lars Søndergaard & Co. i mandagskampen, hvor OB kommer på besøg. De Stribede ligger i skrivende stund nummer otte, men kan med tre point i Haderslev hoppe op på en delt tredjeplads.

SønderjyskE har haft store problemer med at score på hjemmebane i denne sæson; i fem opgør er det således kun blevet til beskedne fire mål - det har ingen anden klub gjort dårligere på nuværende tidspunkt. OB har imidlertid kun vundet én udekamp ud af seks mulige - tre er endt uafgjort.

Uafgjort (1-1) blev også resultatet af det seneste indbyrdes opgør, der blev spillet i Odense i juli, og X'et til odds 3.40 er det, vi går efter mandag aften mellem et formsvagt hjemmehold og en flok ganske ustabile gæster. 

OB har Espen Ruud i karantæne.
 

Spilforslag:
Sats på, at kampen ender uafgjort til odds 3.40


Klik her for at spille på Superligaen hos Unibet!