Superligaen: OB henter tre vigtige point mod oprykkere


OB 1.75 Uafgjort 3.55 FC Vestsjælland 4.75 (Kickoff søndag 14:00)
 

OB ser ikke tilbage på den hidtil eneste kamp mod FC Vestsjælland med glæde. I opgøret, der blev spillet i Slagelse tilbage i august, udlignede oprykkerne i sidste minut af kampen, og De Stribede kunne falde slukørede om på banen efter dommerens slutfløjt.

Troels Bech & Co. er derfor ude efter revanche søndag i Odense, hvor det kun er tre point, der tæller for hjemmeholdet. OB er placeret som nummer seks i Superligaen med 12 point op til førerholdet, FC Midtjylland, der fredag hev en 3-2-sejr hjem over Viborg.

Oprykkerne fra Slagelse har kun ét point mindre end OB på 10. pladsen, og mens Vikingerne kun har vundet én ud af syv udekampe, så har holdet spillet uafgjort hele fire gange på fremmed græs, hvilket holder antallet af udebanenederlag nede på to.

Efter 5-1-ydmygelsen af SønderjyskE har OB ikke scoret i de seneste to ligakampe, der har kastet en uafgjort og et nederlag af sig mod henholdsvis Brøndby (0-0) og AaB (0-1).

"Vi har lyst til en sejr igen efter et par kampe uden. Vi er sultne efter at vise os frem. Vi ved, vi har et højt topniveau", siger OB's norske back, Espen Ruud, til klubbens hjemmeside.

Vi tror, at Ruud & Co. kommer tilbage på sejrssporet søndag mod et FCV-mandskab, der har tabt klart i de seneste to ligakampe mod Viborg (1-4) og Brøndby (0-2).

Hjemmeholdets Morten Skoubo, Anders Møller Christensen og Bashkim Kadrii er skadet.

OB har Martin Spelmann i karantæne, mens gæsternes Marc Dal Hende også må en tur på tribunen.
 

Spilforslag:
Sats på, at OB vinder til odds 1.75
 


Klik her for at spille på Superligaen hos Unibet!