Superligaen: OB kommer tilbage på sporet mod formsvage Viborg


OB 1.65 Uafgjort 3.80 Viborg FF 5.00 (Kickoff søndag 14:00)


Forsømte forår har der været mange af i OB's senere klubhistorie, og resultatmæssigt har det da heller ikke været imponerende, hvad odenseanerne har præsteret i begyndelsen af 2014 - bortset naturligvis fra den uventede 2-1-sejr i forårspremieren mod førerholdet, FC Midtjylland.

Siden er det blevet til to 0-1-nederlag til Esbjerg og senest FC København, og der skal ikke herske tvivl om, at De Stribedes tilhængere kræver tre point på kontoen, når de formsvage oprykkere fra Viborg besøger Odense i den tidlige søndagskamp i 22. spillerunde.

"Vi er meget opsatte på at levere en god kamp. Vi skal have vendt de resultater, vi har haft i de seneste par kampe, og det er jeg sikker på, at vi gør på søndag", lyder det optimistisk fra OB's Jesper Christiansen, der vogtede buret i kampen mod FCK i søndags.

Auri Skarbalius har endnu sin første sejr til gode som cheftræner i den midtjyske domkirkeby, og de grønklædte har nu spillet otte kampe i træk uden at vinde. Efter SønderjyskEs point mod FCK fredag aften er der kun to point mellem tabellens to dumpekandidater, og presset er stort på Auri & Co.

Statistisk set er der ikke meget at klynge sig til for viborgenserne: Holdet har tabt sine seneste fire kampe mod OB med en samlet målscore på 11-2, og det er kun blevet til én VFF-sejr i de seneste 11 indbyrdes ligakampe.

Auri kan dog glæde sig over, at Superligaens topscorer, Thomas Dalgaard, bliver ved med at score mål. Den lange angriber er nu oppe på 14 sæsontræffere, hvoraf to er scoret i forårets tre kampe. Defensiven kan ikke siges at holde samme niveau med 40 indkasserede mål i 21 kampe - det har kun AGF gjort lige så dårligt.

OB var tæt på at få point mod FCK, og vi tror på, at pointene kommer søndag. Rent faktisk tror vi, at det bliver til hele tre af slagsen for fynboerne, der i så fald vil komme midlertidigt à point med Esbjerg i Superligaens subtop. 2-1 til odds 8.50 til hjemmeholdet er resultattippet.

Begge hold har én spiller i karantæne: Hos hjemmeholdet er det målmand Mads Toppel, mens gæsterne må klare sig uden Lukas Lerager.
 

Spilforslag:
Sats på, at OB vinder til odds 1.65
 


Klik her for at spille på Superligaen hos Unibet!