Superligaen: OB må endnu en gang gå fra banen uden sejr mod AGF


OB 2.35 Uafgjort 3.45 AGF 2.90 (Kickoff søndag 17:00)


Hvis OB fortsætter de takter, som klubben har vist de seneste uger, så kan fynboerne meget vel ende med at skulle overvintre under nedrykningsstregen. Fire kampe har De Stribede spillet uden at vinde, og traditionsklubben ligger før Runde 17 ét point over den frygtede streg.

Søndagens modstander, AGF, er en smule bedre kørende, selvom østjyderne har mere end svært ved at finde stabiliteten i denne sæson. Holdet ligger pt. nummer fem med en resultatstatistik, der hedder 6-4-6 - ikke just tal, der taler for et stabilt og solidt hold.

Historisk set har OB et betragteligt overtag i resultatstatistikken mod AGF med 27 sejre mod aarhusianernes 19, men i de seneste syv indbyrdes opgør er det ikke lykkedes fynboerne at vinde så meget som én gang. De Hvide har desuden vundet de seneste fem ligakampe mod OB.

"Vi har revanche til gode. Kampene mod AGF sidste år definerede nærmest vores sæson. Havde vi vundet dem, var vi røget i Europa League", siger OB-træner Troels Bech til klubbens hjemmeside.

Der er som regel garanti for masser af mål, når de to store klubber mødes i Superligaen; syv af de seneste otte opgør er endt med over to mål. Over 2.5 mål søndag i Odense giver odds 1.78.

AGF-træner Peter Sørensen kæmper for at få sin defensiv til at lukke af for modstanderne; i de seneste tre ligakampe har hans forsvar lukket seks mål ind, og i den seneste kamp fik et ellers ikke videre farligt FC Vestsjælland-angreb lov til at score to mål i 2-2-dysten i Aarhus.

Ingen af holdene kan tåle at tabe kampen, og vi hælder kraftigt mod uafgjort til odds 3.45 i en kamp, hvor vi forventer mål fra to mandskaber, der begge har et målsnit på 1,5 per kamp i denne sæson. 1-1 (odds 7.00) eller 2-2 (12.50) lyder sandsynligt. 

Hjemmeholdet må undvære Anders Møller Christensen, Bashkim Kadrii, Kasper Larsen og Cedric N'Koum, mens gæsterne er uden førstevalget på målmandsposten, Steffen Rasmussen.

Ingen af de to klubber har spillere i karantæne.
 

Spilforslag:
Sats på, at kampen ender uafgjort til odds 3.45
 


Klik her for at spille på Superligaen hos Unibet!