Superligaen: OB sniger sig til en sejr over gæsterne fra Haderslev


OB 2.00 Uafgjort 3.45 SønderjyskE 3.50 (Kickoff søndag kl. 14:00)
 

Dette efterår kan meget vel blive skæbnesvangert for OB-træner Troels Bech, der samtidig med at blive nævnt som potentiel landstræner skuffede gevaldigt som cheftræner i den fynske traditionsklub i den forgangne sæson, hvor De Stribede endte på 10. pladsen. Én sejr blev det til i foråret for OB, og hvis Fyns største klub befinder sig i nederste halvdel i rækken ved vintertid og ikke har vist fremgang på banen, så vil det ikke komme som en overraskelse, hvis OB-ledelsen skrider til den klassiske løsning, trænerfyringen.

Men før vi kommer så langt, skal OB have chancen for at vise flaget på banen. I søndagens tidlige kamp tager fynboerne hul på sæsonen hjemme i Odense mod SønderjyskE, der kommer til Fyn med ambitionen om at få point med tilbage over Lillebælt. Sidst de to klubber mødtes, smadrede Lars Søndergaards tropper odenseanerne med hele 4-1. Det resultat giver odds 30.00 her tre måneder senere.

Så galt tror vi dog ikke, det kommer til at gå for søndagens hjemmehold, og det hører med til historien, at OB i de fire foregående kampe mod SønderjyskE har vundet tre, spillet én uafgjort og har en målscore på 12-2. Én af de spillere, der kommer til at indtage en central rolle på OB-holdet er Krisztian Vadocz:

"Vi har forberedt os længe på den første kamp og faktisk hele sæsonen. Det har nok været hårdere, end vi forventede, så vi ser virkelig frem til den første kamp på søndag. Det er jo en hjemmekamp, så vi får en god mulighed for at lægge grunden til hele sæsonen. Nu vi er tæt på den første kamp, så kan vi ikke tillade os at slappe af og tage den med ro, og vi har svært ved at slappe af, fordi vi glæder os så meget til den første kamp", siger den ungarske spilfordeler til klubbens hjemmeside.

Det er fristende at satse på uafgjort til odds 3.45, men vi tror på, at OB, der har vundet 12 af de i alt 21 indbyrdes ligaopgør mod SønderjyskE, sniger sig til en kneben sejr på eget græs og dermed får den sæsonstart, som Vadocz & Co. satser så benhårdt på. Det bliver ikke kønt, men 1-tallet kommer hjem mod et SønderjyskE-mandskab, der kommer til at lide under fraværet af de solgte profiler Lasse Vibe og Eyjolfur Hedinsson.

Hjemmeholdet må undvære de skadede offensivspillere Rasmus Falk og Morten Skoubo samt de karantæneramte Bashkim Kadrii og Espen Ruud.
 

Spilforslag:
Sats på, at OB vinder til odds 2.00


Klik her for at spille på Superligaen hos Unibet