Superligaen: OB står for presset mod oprykkeren Hobro


Det var lidt af en transferbombe, der ramte OB-tilhængerne fredag, da det blev offentliggjort, at én af klubbens største profiler Bashkim Kadrii skifter til Superliga-konkurrenten FC København. De Stribede stiller derfor uden den hurtige og boldfaste offensivspiller, når oprykkeren Hobro er modstander i søndagens tidlige kamp.

Presset er 100 pct. på odenseanerne. Ingen tvivl om det. De fleste regner med, at HIK kommer til at få på frakken i sin første sæson i landets bedste række, og alt andet en tre point vil være en kæmpe skuffelse for Troels Bechs udvalgte.

"Sandsynligvis kommer vi til at have bolden en del mere end dem, og så gælder det om at bruge den rigtigt. De har nogle store og stærke forsvarsspillere, og høje bolde ind mod dem vil selvfølgelig være noget af det, de håber på", siger den nye OB-spiller Lasse Nielsen til klubbens hjemmeside og fortsætter:

"I stedet skal vi prøve at spille forbi dem og omkring dem, og det kræver en masse bevægelse og dybe løb, og det kræver, at der er en masse, der gerne vil have bolden".

To af dem, der gerne vil have bolden for hjemmeholdet, er Rasmus Falk og Emil Larsen - de to primære nøglespillere i OB's offensiv. Hvis de begge kommer op i omdrejninger er det mere end vanskeligt at forestille sig gæsternes defensiv stå distancen.

Offensivt har Hobro netop fået tilgang af angriberen Quincy Antipas fra Brøndby - en spiller med god teknik og hurtighed, men med en frustrerende tendens til at miste overblikket foran mål. 

Hobro var i oprykningssæsonen i 1. Division et meget stærkt hjemmehold, mens det på fremmed græs var mere op og ned med en resultatstatistik, der lød på 8-4-5. OB var ikke just skræmmende på hjemmebane i den forgangne sæson (5-5-6), men vi satser på, at værterne tager sig sammen og gør det nødvendige mod de Superliga-uerfarne nordjyder.

Spilforslag:
Sats på, at OB vinder til odds 1.55