Superligaen: Ond ånd driller SønderjyskE igen igen


SønderjyskE 1.85 Uafgjort 3.40 Viborg FF 4.25 (Kickoff søndag 17:00)


Viborg er en af de klubber, som SønderjyskE aldrig har slået i landets bedste række. Seks gange har de to jyske hold mødt hinanden i Superligaen siden 2000, og det er kun blevet til ét sølle point til de lyseblå fra Haderslev, mens de grønklædte viborgensere har vundet hele fem gange - senest med det overbevisende resultat 4-0 tilbage i 2006. 4-0 har VFF i øvrigt vundet begge de gange, de har besøgt Haderslev.

Da det er syv år siden, de to klubber mødte hinanden sidst, er der næppe meget, vi kan bruge den statistik til i dag, hvor SønderjyskE er blevet et etableret og stabilt Superliga-hold, mens Viborg forsøger at finde sine ben efter sin tilbagevenden til landets stærkeste række, hvor holdet endnu har den første sæsonsejr til gode.

Mens man ikke just kan sige, at SønderjyskE er et festfyrværkeri af mål (holdet har kun scoret tre gange i fire kampe og spillede senest 0-0 med den anden oprykker, FC Vestsjælland), så er målene fløjet ind i begge ender i VFF's kampe. 2-2, 1-1, 2-4 og 2-2 lyder resultatrækken, hvilket giver et gennemsnit på fire mål per kamp. Over 3.5 mål i Haderslev giver odds 3.40.

Oprykkerne var meget tæt på at få sæsonens første sejr i sidste weekend, men Brøndby udlignede til allersidst i kampen, og dermed må VFF konstatere, at starten på livet i Superligaen har været ganske beskedent rent pointmæssigt. Bortset fra 2-4-nederlaget i Odense har Ove Christensens mandskab dog bevist over for sig selv og Fodbolddanmark, at man ikke bare er kanonføde.

Fem ud af de otte kampe, der har involveret disse to klubber i denne sæson, er endt uafgjort, og det er også fristende at satse på X'et søndag til odds 3.40. I sidste weekend endte fire ud af de seks kampe uafgjort, og det ser ud, som om vi har gang i en yderst jævnbyrdig Superliga. Hvis et af holdene vinder, tror vi på hjemmeholdet, men odds 1.85 på et hold, der har meget svært ved at score, og som er uden sejr i de seneste to kampe, frister ikke det store rent spilværdimæssigt. Desuden har cheftræner Lars Søndergaard en del skadesproblemer - ikke mindst offensivt.

Hjemmeholdet er således uden Adigun Salami, Johan Absalonsen, Bo Storm, Ayoub Sørensen, Tommy Bechmann og Kenneth Fabricius. Ingen af de to hold har spillere i karantæne.
 

Spilforslag:
Sats på, at kampen ender uafgjort til odds 3.40 


Klik her for at spille på Superligaen hos Unibet