Superligaen: Ond ånd forhindrer bundprops opstigning


Viborg FF 2.40 Uafgjort 3.40 SønderjyskE 2.85 (Kickoff lørdag 17:00)


Med 1-0-sejren over Esbjerg i den forgangne runde fik Superligaens nummer sjok, SønderjyskE, den selvtillidsindsprøjtning, som Haderslev-klubben havde sukket efter så længe. Lørdag eftermiddag står de lyseblå nedrykningskandidater over for oprykkeren Viborg, som SønderjyskE aldrig har besejret.

Syv gange har de to klubber mødt hinanden, og seks gange er det endt med tre point til de grønklædte midtjyder - senest midt i september da VFF vandt 3-0 i Haderslev. I tre kampe i Viborg er det ikke lykkedes SønderjyskE at få så meget som ét point.

Inden hjemmesejren over EfB havde SønderjyskE tabt seks ligakampe i træk, og holdet har fortsat ligaens dårligste offensiv med 14 scorede mål i 16 kampe. Intet hold har samtidig lukket så mange mål ind på udebane som sønderjyderne (17 i otte kampe), så det ligner på forhånd en meget svær opgave.

VFF har Superligaens højeste målgennemsnit på hjemmebane (2,29), og med Superligaens topscorer, Thomas Dalgaard, der bare bliver ved med at score mål, er det vanskeligt at forestille sig, at hjemmeholdet ikke kommer på tavlen lørdag.

Trods sejren over EfB, der fik en mand smidt ud, ligner SønderjyskE stadig et meget skrøbeligt hold, og vi tror, at VFF kommer tilbage på sporet mod det, der er lidt af en favoritmodstander, efter tre nederlag i træk. Det bliver næppe en smuk kamp i vinterkulden, men 1-tallet til odds 2.40 er værd at varme sig på.

SønderjyskE er uden Daniel Christensen, der er karantæneramt.
 

Spilforslag:
Sats på, at VFF vinder til odds 2.40
 


Klik her for at spille på Superligaen hos Unibet!