Superligaen: Oprykkere får fjerde X i træk i Farum


FC Nordsjælland 1.78 Uafgjort 3.70 FC Vestsjælland 4.30 (Kickoff søndag 11:00)


Cheftræner Kasper Hjulmand har haft travlt med at genskabe troen på tingene blandt FC Nordsjællands spillere efter torsdagens store nedtur i Europa Leagues playoffrunde mod svenske Elfsborg. I en afgørende returkamp på hjemmebane mod et hold af Elfsborgs middelmådige kvalitet skal et hold som FCN kunne præstere bedre, end tilfældet var i en kamp, hvor værterne manglede gnist og præcision - ikke mindst i offensiven.

Søndag spilles der noget så usædvanligt som en Superliga-kamp klokken 11 om formiddagen, og her skal Tigrene fra Farum forsøge at rejse sig mod oprykkerholdet FC Vestsjælland, der er kommet flot fra start i sin debutsæson i landets bedste række. Ove Pedersens mandskab har hurtigt manifesteret sig som eksperter i at spille uafgjort. Fire gange ud af seks mulige er Vikingerne fra Slagelse gået fra banen med et enkelt point. Det er imponerende, at FCV efter seks runder kun har tabt én kamp (0-2 hjemme mod AGF) og er ubesejret i de seneste fire ligaopgør.

FCN derimod ser ud til at være hårdt ramt på selvtilliden i øjeblikket. 0-1 tabte holdet i Odense i den forgangne weekend, og 2-1-gevinsten hjemme over AaB i runden forinden er den eneste sejr efter seks runder for de forsvarende sølvvindere. Særligt på udebane har det set skidt ud med tre nederlag i tre kampe og en målscore på 1-7 på fremmed græs. Holdet har endnu ikke tabt hjemme på Farum Park, hvor det er blevet til én sejr og to uafgjorte.
 


FCV har spillet sine seneste tre kampe uafgjort (én gang 0-0 og to gange 1-1), og senest spillede oprykkeren lige op i Parken med de forsvarende mestre, FC København. Med lidt større skarphed foran Johan Wiland kunne FCV sågar have vundet kampen og skabt sensationen.

FCN har alt andet end tur i den i øjeblikket, og vi satser på, at stabile FCV fortsætter sin stime af uafgjorte kampe med ét point i Farum til odds 3.70. Det er, som de fleste nok vil være klar over, første gang, de to klubber mødes i en ligakamp.

Hjemmeholdet må undvære Uffe Bech, Oliver Thychosen, Søren Christensen, Kasper Lorentzen, Kim Aabech og Joe Sise.

Ingen af holdene har spillere i karantæne.
 

Spilforslag:
Sats på, at kampen ender uafgjort til odds 3.70


Klik her for at spille på Superligaen hos Unibet