Superligaen: Oprykkere taber klart i løvens hule


FC København 1.30 Uafgjort 5.00 Viborg FF 10.50 (Kickoff søndag 17:00)


Det er sjældent i Superligaen anno 2013, at et hold er helt nede i odds 1.30. Kigger man udelukkende på stillingen i landets bedste række er det da heller ikke umiddelbart logisk, at FC København er så stor favorit mod et Viborg-hold, der blot har ét point mindre i tabellen.

Bag tallene gemmer der sig dog det faktum, at de forsvarende mestre efter en elendig start på sæsonen er blevet et mandskab, der er meget svært at slå - ikke mindst på eget græs i Parken. Løverne har således kun tabt én gang i de seneste 12 ligakampe (2-3 ude mod Brøndby).

Hjemme på Østerbro har de hvidklædte indtil videre kun tabt én gang ud af sæsonens otte hjemmekampe, mens fire er vundet med en målscore på 11-2; de fire sejre er i øvrigt kommet i hus i de seneste fire hjemmekampe.

Oprykkeren VFF har en acceptabel, men ikke prangende udebanestatistik på 2-3-3, men med blot ni scorede mål i de otte udekampe må man sige, at de grønklædte har haft visse problemer med at finde vej til nettet på fremmed græs. Blot to mål er det blevet til i de seneste fire udekampe.

Vi tror da også, at VFF får det svært i Parken søndag mod et FCK-hold, der sandsynligvis vil tælle et par spillere (blandt andre Youssef Toutouh), som ikke plejer at indgå i start-11'eren, men som vil gøre alt for at vise sig frem for publikum og succestræner Ståle Solbakken.

VFF har historisk set haft det meget vanskeligt i Parken, hvor midtjyderne kun har vundet to gange i 20 forsøg. FCK har vundet de seneste 11 ligakampe mod VFF og sejrede da også sikkert tilbage i september, da københavnerne kom fra Viborg med en 4-1-sejr - et resultat der skulle vise sig at være lidt af et vendepunkt for et på daværende tidspunkt kriseramt mesterhold.

1.30 er der ikke meget spræl i, så vi satser på, at FCK for tredje hjemmekamp i træk sætter tingene på plads og vinder med overbevisende margin. 1-tallet med handicap 0-1 giver odds 1.98, og det er her, vi sætter vores penge. Det vil i så fald være VFF's tredje nederlag i træk i Superligaen.

FCK har Claudemir i karantæne, mens det samme gør sig gældende for gæsternes Aleksandar Stankov og Christopher Poulsen.
 

Spilforslag:
Den forsigtige: Sats på, at FCK vinder kampen til odds 1.30
Den frække: Sats på, at FCK vinder med handicap 0-1 til odds 1.98
 


Klik her for at spille på Superligaen hos Unibet!