Superligaen: Optakt og spilforslag til AC Horsens-FC Nordsjælland


AC Horsens 3.50 Uafgjort 3.40 FC Nordsjælland 2.00 (Kickoff søndag kl. 14:00)


Sæsonen er ved at udvikle sig til lidt af et mareridt for AC Horsens, der efter blot en enkelt sejr i år befinder sig sølle tre point over nedrykningsstregen. Senest løb Den Gule Fare ind i et 0-2-nederlag på udebane mod formsvage OB, og det bliver ikke meget nemmere denne søndag eftermiddag, hvor de danske mestre, FC Nordsjælland, kigger forbi.

Tigrene fra Farum ligger nummer to i tabellen og er i modsætning til ACH kommet rigtig godt i gang med foråret. Fire sejre og en uafgjort har kastet 13 point ud af 15 mulige af sig plus en status som ubesejret i 2013. Mestrene spillede ikke godt i torsdagens udsatte kamp i Aalborg, men ikke mindst takket være formidabelt målmandsspil fra Jesper Hansen lykkedes det at hive en 1-0-sejr hjem.

Det er til at forstå, hvis Johnny Mølby har lidt svedige håndflader forud for kampen mod FCN. ACH har ikke formået at slå Farum-holdet i de seneste ni indbyrdes opgør i Superligaen. I den periode er det blevet til syv FCN-sejre, to uafgjorte og en målscore i nordsjællændernes favør på 19-4. I de seneste fire opgør har østjyderne ikke formået at passere FCN's sidste skanse. Vi skal fem år tilbage i tiden for at finde den hidtil eneste hjemmesejr til ACH over FCN.

De gulklædte er det hold i ligaen, der har lukket næstflest mål ind på hjemmebane - hele 24 i 13 kampe. Det er en skidt tendens for et mandskab, der også har rigtig svært ved at finde vejen til modstanderens netmasker. Det er kun Esbjergs offensiv, der er mere tandløs end ACH's. 24 mål er det blevet til i sæsonens hidtil 25 kampe - altså et målsnit på under én kasse per kamp.

Odds 2.00 repræsenterer ikke meget spilværdi på en udesejr, men med tanke på historikken og skade- og karantænesituationen hos hjemmeholdet vil alt andet end 2-tallet være en gedigen overraskelse. Eneste faktor, der taler til fordel for hjemmeholdet, er, at gæsterne måske er en smule trætte efter at have spillet en hård kamp mod AaB for bare tre dage siden, men den slags bør ikke kunne ryste et hold, der spillede Champions League i efteråret. Overvej et sats på endnu et clean sheet til Jesper Hansen & Co. til odds 2.75. 

Hjemmeholdet har de to midtbanefolk Martin Spelmann og Janus Drachmann i karantæne, og det samme gør sig gældende for gæsternes forsvarsspiller Mario Ticinovic. ACH må også undvære Martin Retov og Mads Agesen, der begge blev skadet i kampen mod OB.
 

Spilforslag:
Sats på, at FCN vinder til odds 2.00


Klik her for at spille på kampen mellem ACH og FCN hos Unibet.