Superligaen: Optakt og spilforslag til AGF-AaB


AGF 2.85 Uafgjort 3.40 AaB 2.30 (Kickoff torsdag kl. 19:00)


Efter syv kampe uden sejr var nedrykningsspøgelset begyndt at rasle med kæderne omkring Aarhus Stadion, hvor AGF spillerne begyndte at virke mere og mere nervøse. Men så vandt De Hvide 2-1 på eget græs mod SønderjyskE i sidste uge, og med ét brød solen frem over landets næststørste by. Med fem point ned til stregen og fire hold under sig, der kæmper for at undgå at ende på den forbandede 11. plads, er AGF stort set sikret Superliga-bold efter sommerferien.

Torsdagens modstander, AaB, sigter højere, nærmere bestemt mod bronzemedaljerne. Før runden har aalborgenserne to point op til Randers FC, der samtidig møder FC København på hjemmebane, og med et direkte opgør om tredjepladsen mellem AaB og RFC i sidste runde i Aalborg er der ingen tvivl om, at Kent Nielsen & Co. tror på, at det kan lykkes at få metal om halsen.

AaB har haft en god periode på det seneste og har kun tabt én gang i sine seneste seks ligakampe; senest blev det 1-1 på hjemmebane mod Brøndbys nedrykningskandidater, hvilket var AaB's femte uafgjorte kamp på eget græs i denne sæson.

På udebane er der intet hold i rækken, der kan matche AaB's 29 mål. De 25, som holdet har lukket ind på farten i denne sæson, fortæller dog også historien om et mandskab, der døjer med visse defensive problemer.

Defensive problemer har der været rigelig af hos AGF, der har lukket 46 mål ind i sæsonens hidtil 31 kampe. På det seneste er det dog offensiven, der har taget de negative overskrifter. Før sidste rundes sejr havde AGF kun lavet ét mål i fem kampe.

Vi tror ikke, at sejren over SønderjyskE varsler nye tider i AGF, der har akut behov for forstærkninger i angrebet, og AaB's jagt på tredjepladsen bør resulterer i et 2-tal torsdag aften i Aarhus. Det bliver næppe med overvældende cifre, men 2-1 i gæsternes favør (odds 9.75) lyder som et solidt resultattip. AGF har i øvrigt ikke slået AaB på hjemmebane i de seneste tre forsøg, men vandt til gengæld 3-0 i Aalborg i det seneste indbyrdes opgør.

Hjemmeholdet har midtbanespilleren Hjalte Bo Nørregaard i karantæne, og det samme gør sig gældende for gæsternes Kenneth Emil Petersen.
 

Spilforslag:
Sats på, at AaB vinder til odds 2.30


Klik her for at spille på kampen mellem AGF og AaB hos Unibet