Superligaen: Optakt og spilforslag til Brøndby-OB


Brøndby 2.45, uafgjort 3.35 OB 2.75 (Kickoff søndag kl. 17:00)

Der er lagt op til et sandt drama på Brøndby Stadion søndag eftermiddag, når OB kommer på besøg. Efter Esbjergs sejr over Silkeborg fredag aften er der nu fem point op til den gode side af nedrykningsstregen for den kriseramte vestegnsklub. De Stribede fra Fyn er på sin side pisket til at hente tre point med hjem, hvis man vil hænge på i toppen af Superligaen og undgå, at sæsonen bliver en stor omgang rod i midten af Superligaen.

Brøndby fik trods alt ét point ud af anstrengelserne i sidste rundes frygtelige udekamp mod FC Midtjylland. OB derimod fik halen på komedie i egen hule af formstærke AGF. 4-2 blev det til aarhusianerne i en kamp, der må have gjort rigtig ondt på fynboerne. Resultatstatistikken 5-4-5 taler sit tydelige sprog om et hold, der ikke er i besiddelse af den mindste form for stabilitet.

Ligesom den tidlige søndagskamp mellem Randers FC og AC Horsens er der her tale om et opgør, der er yderst vanskeligt at spå om udfaldet i. Som Brøndby spiller i øjeblikket er der dog ikke meget, der tyder på, at det skal blive til tre forløsende point til de gule i denne omgang. OB viste mod AGF, at man trods alt kender vejen til målet, selvom angriberne stadigvæk er uskarpe, og holdet har blot tabt en enkelt udekamp i denne sæson. Emil Larsen fik mod AGF prikket en scoring i kassen, og han giver odds 4.00 på at blive målscorer for anden kamp i træk.

Kigger man i statistikken over indbyrdes kampe mellem de to hold i landets bedste række, så er der i de sidste par år tale om en pose blandede bolsjer. To gange er holdene stødt ind i hinanden i år - begge gange i Brøndby. Tilbage i april vandt hjemmeholdet 1-0, mens det i denne sæson blev til en udesejr på 1-0. De to resultater giver denne søndag henholdsvis odds 9.00 og 10.50.

Rent værdimæssigt er der god ræson i at spille på X'et til odds 3.35, og det vil næppe komme som en overraskelse for nogen, hvis det bliver resultatet. Ingen af holdene kan rigtig bruge ét point til noget, men samtidig vil et nederlag være svært at rejse sig fra. Forvent derfor en taktisk affære, der dog kan blive afgjort af en eller flere personlige fejl i de bagerste geledder - noget som ingen af de to hold er fremmede overfor.

Ingen af klubberne har spillere i karantæne.

Spilforslag:
Sats på, at kampen ender uafgjort til odds 3.35
Sats på, at Emil Larsen scorer i løbet af kampen til odds 4.00