Superligaen: Optakt og spilforslag til Brøndby-SønderjyskE


Brøndby 1.95 Uafgjort 3.45 SønderjyskE 3.70 (Kickoff søndag kl. 17:00)


Det lyder mærkeligt, men SønderjyskE er sikkert godt tilfreds med, at søndagens bundgyser spilles i Brøndby og ikke på hjemmebanen i Haderslev. Én ting er, at sønderjyderne aldrig har besejret Brøndby på eget græs, og noget andet er, at kampen på Brøndby Stadion spilles for tomme tribuner, så hjemmeholdet ikke kan drage fordel af opbakningen fra de normalt så højlydte tilhængere.

Begge klubber ligger i skrivende stund over stregen, men kun takket være en bedre målscore end AC Horsens på 11. pladsen. Både Brøndby og SønderjyskE kommer med en sejr i bagagen; mens BIF overraskende vandt 1-0 ude over topholdet Randers FC, så fik SønderjyskE alle tre point i den udsatte kamp mod Esbjerg (3-1), der dog fik Jesper Lange udvist i første halvleg.

Dermed har BIF nu vundet to kampe i træk, hvilket smitter af på oddsene, der fortæller os, at hjemmeholdet stiller op som relativt klar favorit, selvom de to hold altså ligger à point i tabellen, og SønderjyskE er rækkens fjerdebedste udehold med en pointhøst på 19 point i 12 kampe på fremmed græs.

SønderjyskE er af en eller anden grund ikke et mandskab, der spiller uafgjort ret ofte. Kun tre gange i sæsonens 26 kampe (og én gang i holdets 12 udekampe) er det blevet til X i opgør, der involverer de lyseblå fra Haderslev. Ikke desto mindre er tre af de seneste fem indbyrdes opgør mellem BIF og SønderjyskE endt med målrige uafgjorte - senest 2-2 i Haderslev i december. I sæsonens første opgør tog sønderjyderne en 1-0-sejr på Brøndby Stadion takket være en scoring af Lasse Vibe i sidste minut.

Hjemmeholdet må undvære Patrick da Silva og en af holdets bedste spillere i foråret, Jens Stryger Larsen, der begge er i karantæne. Hos gæsterne er Hallgrímur Jónasson sendt i skammekrogen. 
 

Spilforslag:
Sats på, at kampen ender uafgjort til odds 3.45


Klik her for at spille på søndagens 17-kamp mellem BIF og SønderjyskE hos Unibet.