Superligaen: Optakt og spilforslag til Esbjerg-AC Horsens


Esbjerg 2.25 Uafgjort 3.35 AC Horsens 3.00 (Kickoff søndag kl. 14:00)


Jess Thorups Esbjerg-hold har gang i et alt andet end forsømt forår, hvor vestjyderne fra at have været nævnt som potentiel nedrykker nu pludselig ser en mulighed for at erobre en plads i Europa efter sommerferien. Før 30. runde ligger holdet nummer fem med syv point op til Randers FC og AaB på fjerde- og tredjepladsen.

Gæsterne fra Horsens er derimod i en sølle forfatning og ligger pt. til nedrykning på 11. pladsen - dog à point med Brøndby på 10. pladsen. Johnny Mølbys mænd havde inden sidste weekends overraskende 1-0-sejr hjemme mod Randers ikke vundet i seks kampe, og særligt i angrebet har det virkelig knebet for Den Gule Fare, der kun har scoret seks mål i de seneste syv ligakampe.

Seks gange clean sheet er det blevet til for EfB i de seneste otte ligakampe, så ACH's offensiv skal virkelig stramme sig an, hvis den vil true de solide blåhvide forsvarsværker. Odds 2.75 på endnu et clean sheet til EfB frister derfor en hel del.

I de seneste syv indbyrdes ligaopgør er det ikke lykkedes ACH at besejre EfB, der har taget sejren i tre tilfælde og holdt fire gange clean sheet. De seneste to indbyrdes opgør er endt uden mål. Vi skulle helt frem til det 11. ligaopgør mellem de to klubber for at finde den første EfB-sejr, men derefter har vestjyderne haft krammet på østjyderne i Superligaen.

EfB er fuld af selvtillid i øjeblikket, og selvom ACH har alt at spille for, så tror vi, at momentum og hjemmebanefordelen kaster et 1-tal af sig til odds 2.25. ACH er rækkens dårligste udehold med blot 14 point og 11 scoringer i 14 kampe.

Hjemmeholdet kan glæde sig over igen at have rutinerede Nicolai Høgh med i truppen, mens Janus Drachmann og Lasse Kryger er tvivlsomme hos gæsterne. Ingen af de to hold har spillere i karantæne.
 

Spilforslag:
Sats på, at EfB vinder til odds 2.25


Klik her for at spille på kampen mellem EfB og ACH hos Unibet