Superligaen: Optakt og spilforslag til FC Midtjylland-AGF


FC Midtjylland 1.75 Uafgjort 3.70 AGF 4.35 (Kickoff mandag kl. 17:00)
 

To sejre i træk har ikke været hverdagskost for AGF dette forår, men det er ikke desto mindre det, som Peter Sørensen & Co. har præsteret den seneste uges tid. Dermed kan De Hvide fra Aarhus med en sejr i Herning mandag eftermiddag komme op på siden af hjemmeholdet, FC Midtjylland, der er ubesejret i de seneste tre kampe, men som skuffede mod nedrykkerne fra Silkeborg torsdag aften (1-1).

Glen Riddersholm & Co. har haft en flot afslutning på foråret og er pludselig med i spillet om europæiske pladser efter sommerferien. Pointtabet ude mod SIF var en streg i regningen, men med en favoritsejr over AGF kan Ulvene booke en billet til Europa i tilfælde af AaB-nederlag til Randers FC. Det vil være en stor præstation af en klub, der en kort overgang blev omtalt som mulig nedrykningskandidat.

FCM har historisk set haft overtaget mod AGF hjemme i Herning, hvor hjemmeholdet har vundet otte ud af 14 opgør, mens gæsterne fra landets næststørste by har vundet fire gange. Ni af de seneste 16 indbyrdes ligakampe (i Herning og Aarhus) har FCM vundet, mens AGF har taget sejren i fem tilfælde - heraf kun en enkelt gang på midtjydernes bane. FCM har dog stadig en sejr over AGF til gode i denne sæson, hvor holdene seneste spillede uafgjort 1-1, mens AGF vandt 3-2 i september; begge opgør blev spillet i Aarhus.

Der plejer at være garanti for mål, når de to klubber tørner sammen. Ja, faktisk er et ligaopgør mellem FCM og AGF aldrid endt uden scoringer. I de seneste fem kampe er der for eksempel blevet scoret hele 17 mål de to klubber imellem. Overvej derfor et sats på over 2.5 mål, hvilket giver odds 1.70.

På trods af udfaldet mod SIF tror vi på, at FCM leverer varen på hjemmebane i sæsonens sidste kamp og snupper sejren i et opgør, der nok skal blive intenst og medrivende. 2-1 (odds 8.25) eller alternativt 3-2 (22.00) i midtjydernes favør ligner gode bud på resultatet.

Gæsterne må undvære den karantæneramte fløj Stephan Petersen.
 

Spilforslag:
Sats på, at FCM vinder til odds 1.75


Klik her for at spille på kampen mellem FCM og AGF hos Unibet