Superligaen: Optakt og spilforslag til FC Midtjylland-FC København


FC Midtjylland 4.05 Uafgjort 3.70 FC København 1.80 (Kickoff fredag kl. 19:00)


Der er lagt op til en spændende aften langfredag, når Løverne fra FC København rejser til Herning for at møde FC Midtjyllands Ulve. 

I de seneste 14 indbyrdes kampe er holdet fra hovedstaden gået fra banen som vinder 10 gange. De tre kampe, som FCM har vundet i samme periode, er alle blevet spillet i Herning.

"Vi møder rækkens suveræne nummer ét på point og på antal scorede mål. Er vi favoritter, nej. Har vi en chance, ja", siger FCM-træner Glen Riddersholm og fortsætter.

"Vi ved, at FC København altid er en hård nød at knække, men vi føler, at de to gange, vi har mødt dem på udebane i denne sæson, har vi været tæt på".

I november vandt FCK 2-1 i Parken, mens det i juli blev 4-2 til københavnerne. 

Odds 1.80 er ikke meget på en udesejr, og hvis man skal gå efter spilværdien, så bør man satse på uafgjort til odds 3.70. FCM har spillet halvdelen af sine hjemmekampe uafgjort i denne sæson. I Herning er statistikken derudover meget lige mellem de to klubber. Syv sejre har begge hold på cv'et, mens fire er endt uafgjort. I de seneste 15 ligakampe mellem de to hold i Herning og København har vi dog kun været vidner til en enkelt uafgjort.

I foråret har FCM vundet en enkelt kamp, mens to er endt uafgjort. Det er dermed to ubesejrede hold i 2013, der mødes i den sene kamp langfredag. FCK har nemlig vundet sine seneste ni kampe i Superligaen.

Ingen af de to hold har spillere i karantæne, men FCK må undvære den skadede midtbaneprofil Christian Bolaños.
 

Spilforslag:
Sats på, at FC København vinder til odds 1.80


Klik her for at spille på kampen mellem FCM og FCK hos Unibet.