Superligaen: Optakt og spilforslag til FC Nordsjælland-AGF


FC Nordsjælland 1.80 Uafgjort 3.55 AGF 4.10 (Kickoff fredag kl. 15:00)
 

Over et år (17 kampe) er der gået, siden FC Nordsjællands danske mestre sidst tabte på Farum Park, og de færreste forventer, at den flotte statistik bliver ødelagt denne langfredag, når nummer fem i Superligaen, AGF, kommer på besøg i det nordsjællandske.

Peter Sørensens tropper høstede dog tiltrængt selvtillid i sidste runde, da det hjemme i Aarhus blev til en 2-1-sejr over kriseramte OB. Det var den første sejr i foråret for AGF, der forinden havde tabt ude mod Esbjerg og hjemme mod Brøndby - to nederlag der gjorde ondt på selvforståelsen hos De Hvide.

FCN fik sin seneste kamp (mod AaB) udsat på grund af snevejr og havde inden da spillet 1-1 ude mod FC Midtjylland og besejret AC Horsens hjemme med 1-0. Holdet fra Farum er Superligaens næstbedste hjemmehold med 25 point efter 11 kampe.

"Vi har jo en stor tro på os selv og tror på, at vi kan flytte bolden rigtig hurtigt, kombinere hurtigt, og vi kan angribe for fuld skrue. Og så har vi bare en rigtig god fornemmelse af vores eget spil her i vores egen hule. Men først og fremmest så glæder vi os helt sindssygt til at komme i gang igen. Det er snart tre uger siden, vi har spillet en fuld Superliga-kamp, så der er en stor sult for at komme i gang igen", siger FCN-træner Kasper Hjulmand til klubbens hjemmeside.

Statistikken mod AGF er på FCN's side. Tigrene har besejret aarhusianerne i de seneste tre indbyrdes møder - senest 2-0 i Aarhus i november. Sidst de to hold mødtes på Farum Park, vandt hjemmeholdet hele 5-3. En gentagelse af det resultat giver odds 275.00.

FCN har vundet halvdelen af de 10 indbyrdes opgør i Farum og halvdelen af de i alt 26 kampe mod AGF ude og hjemme. Aarhusianerne har vundet tre gange i Farum.

Joe Sise og Kasper Lorentzen er stadig ude med skader hos FCN. Udeholdet må undvære de skadede Petri Pasanen, Søren Larsen, Martin Jørgensen og Atle Roar Håland. Ingen af de to hold har spillere i karantæne
 

Spilforslag:
Sats på, at FCN vinder kampen til odds 1.80


Klik her for at spille på kampen mellem FCN og AGF hos Unibet.