Superligaen: Optakt og spilforslag til FC Nordsjælland-Esbjerg


FC Nordsjælland 2.95 Uafgjort 3.45 Esbjerg 2.25 (Kickoff mandag kl. 17:00)
 

FC Nordsjælland har for længst sikret sig sølvmedaljer, hvilket holdets indsats bar tydeligt præg af i 0-4-nederlaget mod Brøndby torsdag aften. Mandag lukker og slukker Kasper Hjulmand så på Farum Park mod forårets mest formstærke mandskab, Esbjerg, der som oprykker har vundet pokalturneringen og med en sejr i Farum kan sikre sig fjerdepladsen i Superligaen.

EfB imponerede ikke i efteråret, men efter der er begyndt at komme blade på træerne, er de vestjyske fodboldspillere sprunget ud som vindertyper og boldekvilibrister. De blåhvide har vundet de seneste fire ligakampe og kan før sæsonens sidste runde prale af at have Superligaens bedste forsvar sammen med FC København: 31 mål er der gået ind i 32 kampe, og på udebane er der intet hold, der har lukket færre mål ind end EfB's 16. 

"At vi ender med så suverænt at blive forårets hold i Superligaen, siger noget om en udvikling, som hele holdet tager med videre. Individuelt kommer spillerne naturligvis også til at se bedre ud med holdets succes. Hvornår har vi sidst haft to spillere med i en A-landsholdstrup?", siger EfB-træner Jess Thorup med henvisning til Peter Ankersen og Martin Braithwaite, som landstræner Morten Olsen har udtaget til bruttotruppen til de kommende landskampe.

"Vi nåede mod OB delmålet at slutte i top-6 og få den ekstra hjemmekamp i den nye sæson. Nu er målet at slutte så højt som muligt", slutter cheftræneren.

Mandagens hjemmehold har kun vundet én kamp ud af de seneste seks og må til og med finde sig i at have tabt tre af de seneste fire indbyrdes ligaopgør mod EfB - senest 0-1 i Esbjerg tilbage i november. Ud af de 16 kampe, som de to klubber har spillet på Farum Park, har FCN vundet syv, mens EfB har taget sejren seks gange.

Hjemmeholdet må undvære Nicolai Stokholm og Patrick Mtiliga på grund af karantæne samt de skadede Anders Christiansen, Joshua John, Uffe Bech, Morten Nordstrand, Mario Ticinovic, Ivan Runje og Søren Christensen.
 

Spilforslag:
Sats på, at Esbjerg vinder kampen til odds 2.25


Klik her for at spille på kampen mellem FCN og EfB hos Unibet