Superligaen: Optakt og spilforslag til fredagskampen Silkeborg IF-FC Nordsjælland


Silkeborg IF 3.80 Uafgjort 3.55 FC Nordsjælland 1.90 (Kickoff fredag kl. 18:30)
 

Der er pres på begge hold fredag aften i Silkeborg, når hjemmeholdet skal forsøge at minimere den afstand på tre point, der er opstået op til AC Horsens og Brøndby på 11. og 10. pladsen i Superligaen, og gæsterne skal undgå at spille mesterskabet i hænderne på førerholdet, FC København.

Som rækkens næstdårligste hjemmehold (13 point i 14 kampe) ser det ud til at blive en voldsom start på weekenden for Superligaens nummer sjok, hvilket holdets boss også erkender:

"Vi er godt klar over, at vi kommer til at spille over for en god modstander, men det må vi prøve at lukke ude og i stedet tænke på, hvad vi selv kan og ikke mindst vil, for det er det, det handler om", siger SIF-træner Viggo Jensen til klubbens hjemmeside.

Rent statistisk er der ikke meget at lune sig på for de rødklædte jyder, der har tabt de seneste seks ligakampe til FCN; det er dog kun en enkelt af disse, der er blevet spillet i Silkeborg. I Jylland er de indbyrdes opgør bølget frem og tilbage siden 2002 med fire hjemmesejre, to uafgjorte og tre sejre til gæsterne fra Nordsjælland.

To gange har klubberne mødt hinanden i denne sæson - begge gange på Farum Park - og her må man sige, at SIF har fået ørene i maskinen med to nederlag og en målscore på 1-9. Det seneste opgør endte 3-0 til FCN, der formåede at score tre gange på under 10 minutter i anden halvleg. 

FC Nordsjælland er imidlertid uden sejr i tre ligakampe og må til opgøret mod SIF blandt andet undvære de skadede offensivspillere Uffe Bech og Joshua John. Vi tror på, at hjemmeholdets gejst og overlevelsesinstinkter kommer til at spille ind, og at kampen ender uafgjort, sådan som det har været tilfældet i mestrenes to seneste kampe i Superligaen.

Mens FCN er det femtemindst scorende mandskab på udebane (17 mål i 14 kampe), er SIF det mindst scorende hold på hjemmebane (12 mål i 14 kampe), så overvej at satse på, at der bliver scoret under 2.5 mål i kampen til odds 1.95.

Ingen af holdene har spillere i karantæne.
 

Spilforslag:
Sats på, at kampen ender uafgjort til odds 3.55


Klik her for at spille på kampen mellem SIF og FCN hos Unibet