Superligaen: Optakt og spilforslag til lørdagskampen FC Midtjylland-AC Horsens


FC Midtjylland 1.90 Uafgjort 3.45 AC Horsens 3.70 (Kickoff lørdag kl. 17:00)


Et par nederlag og pludselig er man fanget i suppedasen. At det går stærkt i Superligaen, har lørdagens to modstandere måttet sande, efter at begge jyske klubber er kommet skidt i gang med fodboldåret. Før lørdagskampen i Herning ligger hjemmeholdet på ottendepladsen med fire point ned til stregen, mens gæsterne fra Horsens såmænd er dumpet ned på den forkerte side af grænsen mellem liv og død i landets bedste række.

To sejre, tre uafgjorte og et enkelt nederlag i foråret hidtil seks kampe er jo egentlig ikke decideret skidt - slet ikke når man ser, at det eneste nederlag kom på udebane mod de danske mestre, FC Nordsjælland. Men når bundholdene også begynder at vinde kampe, så kan man pludselig mærke den varme ånde i nakken, som det er sket for Glen Riddersholm & Co. på det seneste. En 2-0-sejr ude mod bundholdet SønderjyskE i weekenden giver dog en smule arbejdsro forud for denne vigtige kamp.

Det ser noget mere sort ud for AC Horsens, der til og med tabte 0-1 til Randers i pokalturneringens første semifinale onsdag aften. Blot én sejr er det blevet til i år, mens Johnny Mølby & Co. er gået fra banen som tabere hele fire gange. ACH har fortsat sit første udebanepoint til gode i foråret.

Kigger vi i historiebøgerne, finder vi ikke meget, der taler for, at skuden vender for de gulklædte lørdag eftermiddag. Blot én gang i 10 forsøg er det lykkedes ACH at vinde på FCM's hjemmebane, og det var helt tilbage i 2006. FCM har i det hele taget været lidt af mundfuld for Den Gule Fare, der kun har besejret Ulvene tre gange i 20 indbyrdes kampe. I de seneste 13 ligaopgør har østjyderne kun vundet én gang, mens fusionsklubben i det midtjyske har taget sejren ni gange.

Tilbage i december vandt FCM 2-0 i Horsens takket være mål fra henholdsvis Tim Janssen og Morten Duncan Rasmussen. FCM har vundet de seneste fem hjemmekampe mod ACH, der i øvrigt er Superligaens tredjedårligste udehold, og der er ikke noget, der tyder på, at tendensen ændrer sig denne sene lørdag eftermiddag i april. 14 mål er der scoret i de seneste fire indbyrdes opgør, så overvej desuden et sats på over 2,5 mål til det fine odds 2.05.

Ingen af de to hold har spillere i karantæne.
 

Spilforslag:
Sats på, at FCM vinder kampen til odds 1.90


Klik her for at spille på lørdagskampen mellem FCM og ACH hos Unibet.