Superligaen: Optakt og spilforslag til lørdagskampen FC Nordsjælland-SønderjyskE


FC Nordsjælland 1.60 Uafgjort 3.65 SønderjyskE 5.75 (Kickoff lørdag kl. 17:00)


De danske mestre, FC Nordsjælland, befinder sig i lidt af et vakuum i sæsonen med fem runder tilbage. Mesterskabet er forsvundet i horisonten, hvor FC København er stukket af og har et forspring på 10 point; samtidig er der hele syv point ned til Randers FC på tredjepladsen - vel at mærke et RFC-hold, der ser ud til at være gået en smule bag af dansen her mod slutningen af en ellers storslået sæson for oprykkerne.

Kasper Hjulmand har skabt et hold, der har været stort set uovervindelige hjemme på kunstbanen i Farum, hvor det kun er FCK, der har været i stand til at besejre Tigrene, og umiddelbart ligner bundholdet SønderjyskE ikke et mandskab, der kan skabe store problemer for værterne. Lars Søndergaards tropper er dog begyndt at bide fra sig i de seneste uger, hvor holdet har vundet tre kampe i træk med en målscore på 10-2. Dermed ser det endnu en gang ud, som om at de lyseblå fra Haderslev vil gøre folks snak om nedrykning til skamme.

4-1-sejren i sidste weekend over OB var lidt af en bedrift, og sønderjyderne tillod sig endda at brænde (endnu) et straffespark til sidst i kampen. Med en pointhøst på 22 på fremmed græs er SønderjyskE rækkens næstbedste udehold; der er derfor lagt op til en på papiret betragtelig kraftprøve mellem rækkens næstbedste hjemmehold og næstbedste udehold. Vi vælger dog at sætte vores lid til, at mestrene har den kvalitet, der skal til for at sætte gæsterne til vægs på det tricky underlag på Farum Park.

FCN har vundet fem af de seneste seks indbyrdes ligakampe mod SønderjyskE, og de Haderslev-holdet har siden 2005 kun vundet fire gange i 17 forsøg mod de rødgule fra Nordsjælland. Vi tror ikke på, at FCN snubler mod SønderjyskE lørdag og dermed giver FC København mulighed for at blive danske mestre allerede dagen efter i Parken mod AGF. 2-1 eller 3-1 lyder som et sandsynligt resultat af kampen.

Hjemmeholdet må undvære Conor O'Brien, der er i karantæne, mens Nicolaj Madsen sidder i skammekrogen hos gæsterne.
 

Spilforslag:
Sats på, at FCN vinder kampen til odds 1.60


Klik her for at spille på lørdagskampen mellem FCN og SønderjyskE hos Unibet