Superligaen: Optakt og spilforslag til lørdagskampen SønderjyskE-AaB


SønderjyskE 2.80 Uafgjort 3.40 AaB 2.40 (Kickoff lørdag kl. 19:00)


Selvom SønderjyskE er ubesejret i fire ligakampe og har vundet tre af kampene i den periode, så er holdet ikke sluppet fri af nedrykningsfeltet i Superligaen. Før lørdagskampen hjemme i Haderslev mod AaB har de lyseblå sønderjyder således bare tre point ned til Brøndby og AC Horsens.

For AaB er situationen i tabellen noget anderledes. De rødhvide nordjyder har forstået at udnytte Randers FC's dyk i formkurven og har sat sig på Superligaens tredjeplads - godt nok kun i kraft af bedre målscore. Kent Nielsen & Co. er ligesom lørdagens modstander ubesejret i de seneste fire kampe, hvor det er blevet til tre sejre. Senest viste holdet god moral og offensive kvaliteter, da det blev til en 3-2-sejr på udebane mod FC Midtjylland.

SønderjyskE er fortsat det dårligste hjemmehold i rækken (11 point i 15 kampe) og er også det hold, der har lukket flest mål ind i egen hule (30), men i den seneste kamp på eget græs ydmygede Lars Søndergaards mandskab OB med en 4-1-sejr. AaB er Superligaens tredjebedste udehold - kun overgået af, sjovt nok, SønderjyskE og førerholdet, FC København. Ingen hold har dog scoret flere mål på udebane end AaB'erne (29 mål i 15 kampe).

Det ser med andre ord ikke videre positivt ud for lørdagens hjemmehold, men spillerne kan hente optimisme i statistikken over indbyrdes opgør mod AaB i Superligaen. Her har SønderjyskE nemlig vundet seks ud af de seneste 10 indbyrdes ligakampe - to er endt uafgjort, mens AaB har vundet de to seneste. Det er lidt af et statistisk comeback, SønderjyskE har lavet efter ikke at have vundet så meget som ét af de første 10 ligaopgør mod AaB.

Fire ud af de hidtidige 10 indbyrdes opgør i Haderslev er endt uafgjort, og vi tror på, at det bliver til det femte X lørdag eftermiddag - sandsynligvis med en hel del mål (2-2 er ikke urealistisk). Over 3.5 mål giver i den forbindelse odds 2.55.

Hjemmeholdet må undvære de skadede Adigun Salami, Eyjolfur Hedinsson, Kenan Hajdarevic og Thomas Hansen, mens AaB har forsvarsspilleren Lasse Nielsen i karantæne og Thomas Augustinussen samt Jakob Ahlmann listet som tvivlsomme startere.
 

Spilforslag:
Sats på, at kampen ender uafgjort til odds 3.40


Klik her for at spille på kampen mellem SønderjyskE og AaB hos Unibet