Superligaen: Optakt og spilforslag til mandagskampen FC Midtjylland-AaB


FC Midtjylland 2.45 Uafgjort 3.40 AaB 2.70 (Kickoff mandag kl. 19:00)


Hvis man er én af dem, der tror på statistik som grundlag for at forudsige fodboldresultater, ja, så er der al mulig grund til at føle sig overbevist om, at vi får masser af mål i mandagskampen, og at opgøret ikke ender uafgjort.

I de 38 ligaopgør, FC Midtjylland og AaB har spillet mod hinanden siden 2000, er blot tre endt uafgjort (!), og der er scoret 106 mål. 14 kasser er der lavet i de seneste fire indbyrdes opgør, der er endt med to sejre til hvert hold - senest 3-1 til FCM i Aalborg i november.

Kigger man nærmere på stillingen i Superligaen, er der da heller ikke meget, der tyder på, at det bliver en kedelig og defensivt orienteret forestilling mandag aften i Herning. Hjemmeholdet er fem point efter aalborgenserne, der med sin fjerdeplads i øjeblikket ligger til at skulle spille Europa League-bold efter sommerferien. Kent Nielsens tropper har dog i takt med Randers FC's dårlige resultater fået mere og mere tro på, at det kan lykkes at snuppe bronzemedaljerne. Tre point er der op til Colin Todds oprykkerhold.

Det tegner dog til at blive yderst vanskeligt for gæsterne at få alle tre point med hjem nordpå, da Glen Riddersholms tropper befinder sig i en rigtig fin periode. Tre sejre i træk er det blevet til for Ulvene, der senest vandt i Esbjerg på et vaskeægte pragtmål fra Danny Olsen. En overgang talte man om, at FCM risikerede at blive hevet med ned i bundstriden, men så trådte Mads Albæk og holdkammeraterne på speederen, og med et overkommeligt slutprogram på hånden er det bestemt ikke umuligt, at de rødsorte booker en billet til Europa.

Vi tror på, at FCM mandag aften vinder sin 12. hjemmesejr over AaB i ligaen i 17 forsøg. Ulvenes hjemmebane er måske ikke det fort, det var engang, men holdet er stadig enormt svært at besejre på hjemmebanen - kun to nederlag er det blevet til i Herning i sæsonens 14 kampe. Overvej desuden at satse på over 2.5 mål til odds 1.85.

Hjemmeholdet må undvære Jesper Juelsgård, der er i karantæne, mens gæsterne fortsat har Rasmus Würtz i skammekrogen.
 

Spilforslag:
Sats på, at FCM vinder kampen til odds 2.45


Klik her for at spille på mandagskampen mellem FCM og AaB hos Unibet