Superligaen: Optakt og spilforslag til mandagskampen OB-FC Midtjylland


OB 2.50 Uafgjort 3.40 FC Midtjylland 2.65 (Kickoff mandag kl. 19:00)


I de seneste uger har OB og FC Midtjylland lignet to hold, der var på vej hver deres vej, men så kom AaB forbi Herning og ødelagde Ulvenes sejrsrække med en 3-2-sejr i en kamp, hvor hjemmeholdet ellers havde masser af chancer for at sikre den fjerde fulde gevinst i træk. For OB var alt derimod ved det gamle: De Stribede tabte. Før 1-2-nederlaget til bundholdet Brøndby havde OB tabt to kampe og spillet én uafgjort, og Troels Bech & Co. ligner mest af alt et hold, der helst vil på sommerferie.

Fynboerne kan dog ikke pakke kufferterne endnu, og mandagens opgør ligner endnu en svær opgave for den skidt spillende fynske traditionsklub. Både OB og FCM ligger i midten af rækken med seks point ned til nedrykningsstregen og otte point op til de europæiske pladser, så med fire runder tilbage er der ikke umiddelbart meget andet end æren tilbage at spille for, selvom et par uventede sejre til Brøndby og AC Horsens kan ændre det forhold.

Hos OB erkender man, at tingene ikke kører, som man havde håbet på i vinterpausen:

"Vi har sat os selv i en svær situation, så jeg håber, vi er stærke nok til at trække os selv med op og virkelig kæmpe for en sejr. Vi trænger meget til en sejr på alle måder - også for at få selvtilliden tilbage i truppen", siger backen Espen Ruud til klubbens hjemmeside.

Det er fortrinsvist hjemme i Odense, at det har set skidt ud for OB, der kun har skaffet 17 point i 14 kampe på eget græs - dårligere end noget andet hold i top-7.

FCM har dog langt fra været prangende på udebane, hvis vi kigger på hele sæsonen. 15 point og hele 24 indkasserede mål er det blevet til for Glen Riddersholms tropper i 14 udekampe. De seneste to udekampe (i Haderslev og Esbjerg) har holdet dog vundet uden at lukke mål ind.

På trods af nederlaget til AaB virker FCM som et mandskab, der er i væsentlig bedre forfatning end OB, der kun har vundet én gang i de seneste seks indbyrdes kampe.

Hjemmeholdet må undvære sin karantæneramte angriber, Morten Skoubo.
 

Spilforslag:
Sats på, at FC Midtjylland vinder til odds 2.65


Klik her for at spille på kampen mellem OB og FCM hos Unibet