Superligaen: Optakt og spilforslag til OB-AC Horsens


OB 2.10 Uafgjort 3.40 AC Horsens 3.30 (Kickoff søndag kl. 17:00)
 

Der hænger mørke skyer over Odense i øjeblikket. De lokale helte er målt på point i foråret det mest formsvage hold i Superligaen, og OB er set over hele sæsonen det femtedårligste hjemmehold. 14 point er det blevet til i 11 kampe på eget græs. Søndag eftermiddag får De Stribede muligheden for at forbedre den nedslående statistik, når AC Horsens kommer på besøg. Johnny Mølbys mandskab er det fjerdedårligste udehold i landets bedste række, hvor Den Gule Fare blot har fået 13 point ud af 33 mulige på fremmed græs.

Mens OB fortsat har sin første forårssejr til gode, så har ACH vundet en enkelt kamp - netop mod OB tidligere på måneden, da det jyske hjemmehold vandt 2-0. Kigger vi længere tilbage i historien, så skulle der gå 10 indbyrdes kampe, før ACH vandt sin første kamp mod traditionsklubben fra Odense.

I de 10 kampe, der sidenhen er blevet spillet mellem de to klubber, er de gule gået fra banen med alle tre point seks gange. 1-0-udesejren til ACH i den seneste kamp i Odense er dog den hidtil eneste fulde gevinst, som Den Gule Fare har fået i OB's baghave. Her har odenseanerne vundet fire ud af syv ligaopgør mod ACH, der dog slog OB ud af årets pokalturnering med en 4-2-sejr efter forlænget spilletid i Odense.

OB fik sit andet point i år i torsdags, da det på hjemmebane blev 0-0 mod topholdet Randers, mens ACH præsterede et imponerende comeback i hjemmekampen mod AaB, der førte 2-0 ved pausen. I anden halvleg kom André Bjerregaard og Nabil Aslam på måltavlen. De gulklædte spillere spillede en rædselsfuld første halvleg, men det vidner om god moral, når spillerne alligevel kunne kæmpe sig tilbage i kampen efter pausen.

Uafgjort kunne også meget vel blive resultatet af kampen søndag eftermiddag, hvilket i så fald vil være tredje gang ud af de seneste syv mulige, at de to hold spiller uafgjort i Superligaen. OB har kun vundet én gang i de seneste otte ligakampe mod ACH, der har spillet uafgjort fire gange i sæsonens hidtil 11 udekampe.

Hjemmeholdet må fortsat undvære Rasmus Falk, Morten Skoubo og Mads Toppel, mens AC Horsens er uden Troels Kløve og Thomas Kortegaard. Ingen af holdene har spillere i karantæne.
 

Spilforslag:
Sats på, at kampen ender uafgjort til odds 3.40


Klik her for at spille på kampen mellem OB og ACH hos Unibet.