Superligaen: Optakt og spilforslag til OB-Brøndby


OB 2.10 Uafgjort 3.40 Brøndby 3.30 (Kickoff søndag kl. 17:00)
 

OB lader til at være i frit fald i Superligaen. Striberne har ikke vundet i tre kampe og har tabt to i træk, hvor der er gået hele otte mål ind. Midterfeltet i tabellen er i øjeblikket så tæt, at fynboerne hurtigt kan risikere at dumpe et godt stykke ned fra den femteplads, holdet ligger på før Runde 29 - der er f.eks. kun fire point ned til SønderjyskE på niendepladsen.

Søndagens modstander, Brøndby, rejser til Fyn med en 2-2'er hjemme mod Silkeborg i bagagen samt, må man formode, en betragtelig hævntørst. I sæsonens hidtil to opgør mod OB er det nemlig blevet til to nederlag til BIF - endda på eget græs: I november tabte vestegnsklubben 0-3, og tilbage i juli blev det til 0-1. Særligt den seneste kamp gjorde ondt på de blågule, der tilmed fik Dario Dumic udvist.

OB er det tredjemest scorende hold på eget græs med 25 kasser i 13 kampe, mens BIF er det næstdårligste udehold med en pointhøst på beskedne 14 point i 14 kampe. BIF's defensiv har dog været nogenlunde kørende på udebane, hvor den har indkasseret 19 mål - det samme som førerholdet, FC København i øvrigt.

BIF har et vanskeligt slutprogram i de resterende fire runder med FCK (hjemme), AaB (ude), FC Nordsjælland (hjemme) og AC Horsens (ude), så det er en kamp som denne mod et formsvagt OB-hold, at der skal minimum ét point på kontoen. Og ét point er lige præcis, hvad vi tror, gæsterne får med hjem søndag. Det vil i så fald være den sjette uafgjorte kamp mellem OB og BIF i de seneste 13 indbyrdes ligaopgør og den 12. pointdeling i 34 indbyrdes opgør i Odense siden 1991. 

Hjemmeholdet må undvære Daniel Høegh, der er i karantæne.
 

Spilforslag:
Sats på, at kampen ender uafgjort til odds 3.40


Klik her for at spille på kampen mellem OB og BIF hos Unibet