Superligaen: Optakt og spilforslag til OB-Silkeborg


OB 1.85 Uafgjort 3.55 Silkeborg 4.00 (Kickoff mandag kl. 17:00)
 

Troels Bech og OB har haft et frygteligt forår, hvor stort set alt, hvad der kunne gå galt, er gået galt. Inden sidste spillerunde ligger den ambitiøse traditionsklub helt nede på niendepladsen, hvilket naturligvis er dybt utilfredsstillende for spillerne, ledelsen og tilhængerne. Mandag eftermiddag sættes der punktum for sæsonen hjemme mod allerede nedrykkede Silkeborg, og det kan være svært at forudse, hvad de to hold har tænkt sig at stille op med kampen.

OB plejer at have godt styr på SIF på eget græs. Striberne har vundet 16 af de i alt 24 hjemmekampe mod de rødklædte jyder, der kun har besejret fynboerne fem gange i Odense. Vi skal rent faktisk næsten 14 år tilbage i tiden for at finde den seneste ligasejr til SIF på udebane over OB: I oktober 1999 vandt silkeborgenserne således hele 4-0 over fynboerne i Odense. I de seneste 28 indbyrdes ligakampe er det kun blevet til fire SIF-sejre over OB.

OB og SIF har mødt hinanden to gange før i denne sæson - begge gange i Silkeborg - og jyderne har endnu det første mål til gode mod Troels Bechs mandskab, der har vundet henholdsvis 1-0 og senest 2-0.

Det vil være synd at kalde det for et møde mellem to formstærke hold: Mens hjemmeholdet, OB, ikke har vundet i syv kampe i træk, er Silkeborg uden sejr i de seneste fem kampe.

Det er kun FC København, FC Nordsjælland og Esbjerg, der har scoret flere mål end OB (26) på hjemmebane i denne sæson, og vi tror, at hjemmeholdet skraber en snæver sejr hjem i en kamp, hvor begge hold kommer på tavlen. SIF (63) er således det eneste hold, der har lukket flere mål ind i denne sæson end OB (56). Overvej at satse på over 2.5 mål til odds 1.65.

Gæsterne har Nicolaj Ritter i karantæne.
 

Spilforslag:
Sats på, at OB vinder til odds 1.85


Klik her for at spille på kampen mellem OB og SIF hos Unibet